NIKE +
strang 05.04.2007 13:25:51
Ahoj, používáte někdo při běhu Nike Plus? Začal jsem s tím běhat a rád bych se s někým srovnával a vymýšlel různé závody a akce. Je to super motivace a mě to dost pomohlo a běhám teď víc Je to na www.nikeplus.com
prengela 05.04.2007 13:53:37
Jo pouzivam to uz pres pul roku, kdyz si to zkalibrujes, tak to je i dost presne, jinak z vyroby to hodne promeruje. Skoda jen, ze bot Nike+ u nas neni takova nabidka, resim to tak, ze si do novych bot jakekoliv znacky musim vyrezat otvor na cip. Co se tyka webu a ruznych moznosti zavodu, tak to nevyuzivam, jen klasicky spravu svych behu, tzn.ri pripojeni iPodu k PC se behy aktualizuji. TH
Jecminek.Maselnik 05.04.2007 14:27:38
protože mám sporttester garmin forerunner 305, chodím na [url]http://www.motionbased.com[/url]. Nemusím mít ipoda a ani botku s čidlem;-)
strang 05.04.2007 16:13:49
To Prengela: Ahoj, tvojem jmeno si pamatuji z top 10 na Nike+ Neboj, Nike teď doveze konečně velké množství bot i textilu Nike Plus, takze uz bude z ceho vybirat. Budou take nejake spolecne treninky a workshopy, tak si tam muzes jit zabehat. Chtel bych udelat vice challenge pro lidi u nas, at se trochu vice hecujou
To Jecminek: To není ani o přesném měření. Já sám mám 625X která je v pohodě, ale Nike + jsem začal používat spíš kvůli motivaci a hecu s ostatními běžci. Docela me to chytlo ...........
Jecminek.Maselnik 05.04.2007 17:18:34
2 Strang: já to chápu. Motivaci nevidím ani tak v přesném měření, jako v těšení se, jak po tréninku uploadnu data na motionbased rovnou s mapou, převýšením, můžu se mrknout, co naběhal třeba romikv a každý se může podívat co já. Prostě fajn hračka pro potěšení navíc z tréninku. Myslím, že si rozumíme
romikv 06.04.2007 11:01:04
Ječmínku, tak to budu muset někdy zase tyhle data uploadnout pro všeobecné veselí na svůj účet u motionbased:) . Po výměně garmina za nový jsem se nějak do toho nedostal. Ale uvažuju, že pustím uzdu svýmu grafomanství a nahraju si na své web stránky něco popisů tréninků a i soubor ze sportracks, nejspíš i linky na sw, co jsme různě našel. V poslední době jsem si ve volném čase výpadků komentoval poslední tréninky a nevím, nevím, zda zřístupnit tyto archivy veřejnosti :) Ono dvakrát výpadek je dost o ničem. Sportracks je ale zatím plně kompletní a tak tam svůj soubor jej tam nejspíš nahraju. Aby ty kiláky co dávám do měsíců, byly taky něčím podložený… čau Roman
Jecminek.Maselnik 06.04.2007 21:27:28
jsem si říkal, jestli třeba nemáš nějaké zdravotní problémy nebo tak něco. Fajn vědět, že je to jenom v laxním přístupu k uploadu;-)
romikv 08.04.2007 12:07:02
zdravotní problémy půl na půl, jinak po týdnu stonání za 9 dní dalších 80, pak v úterý vyhozený kotník, ach jo. Ale dneska jdu nacpat věci do motionbased, vztal jsem si kvůlu tomu i garmina do Plzně. Když konečně už nemoc odejde a najedu na 64km týdně, tak se něco objeví jiného. Proto tam furt nedoplňovaný a pak to vyskočilo… No, důkaz místo slibů dnes na motionbased, jestli to teda projde… Tak už tam jsou všechny poslední, co mám zalogovaný. Bohuřel tu nejsou ani hory s běžkama, ani nejde zadat pár běhů, co jsem pelášil s Onyxem Pro ani jeden poslední běh, kdy jsme testoval Speedtrainer – sportester s radarovým čidlem od crane sports – škoda. Nevíš, jak se sem zadávaají tréninky, pokud je člověk neimportuje? No co, zas je tam toho víc…, i když chybí logy asi 60km :(
Jecminek.Maselnik 08.04.2007 14:27:22
data mimo sporttester zadávat nejdou, psali mi, že feature will be soon....., ale to byl listopad a pořád nic. Podle mne to ani podporovat nechtějí, přece jenom: motionbased je divize garminu. Fajn by bylo, kdyby uměli importovat i data bez gps části (indoor aktivity), což má být taky soon
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.