komunikace mezi polar s625x a PC
davkas 30.03.2007 23:05:11
pořídil jsem si sporttestr polar s625×, ale nechce mi komunikovat s PC. spustím program polar protrainer5, a přes položku nástroje chci spojení s přijímačem TF a stále se připojuje. Nemohl by mi někdo poradit???
Brno/Havířov
forest 30.03.2007 23:32:06
Vyzkoušej dát infraport do jiného USB portu (pokud jej máš externí) – sice je to nepochopitelné, ale mě to v jedné USB díře prostě nejede (jakákoli jiná USB zařízení tam jedou!) a pořád se to jakoby připojuje.
davkas 31.03.2007 19:52:42
to jsem zkusil. když přiblížím hodinky k infra a na hodinkách najedu na cennect, tak se na nich hned objeví nápis „COM“ a bliká, ael když k tomu zapnu program polar trainer 5 a dám spojit s TF, tak mi pochvilce naběhne hláška PŘIJÍMAČ TF NEODPOVÍDÁ, ale přitom mi hodinky ukazují že s infraportem komunikují.
VlastaK 31.03.2007 20:42:20
Nejdříve musíš zapnout program polar trainer, teprve potom připojit infraport k počítači. Pokud to uděláš opačně, nebude ti přenos dat fungovat.
davkas 01.04.2007 16:37:25
jenže ono to nejde i tak. zapnu POLAR PROTRAINER a pak infra, ael i tak to nejde
hukot 02.04.2007 23:33:06
Ahoj, jde o to jaky mas infraport a hlavne s jakym chipsetem. Podle clanku na polar.fi (link http://www.pursuit-performance.com.au/…aq_irda.html) by mel polar S625× fungovat s chipsetem SigmaTel (stri4200) ma ho vetsina levnych IrDa konvertoru. Ja poridil k polar RS800 IrDa konvertor I-Tec za cca 300kc (link http://www.edcz.cz/main.aspx?…). Ve windows, kdyz mas pripojeny infraport a prilozis vysilajici sportester (tzn snazici se o spojeni) k infra, by mela vyskocit ikona infra spojeni (v tray panelu – pravo dole u hodin). Pak vis ze infra port je se sportesterem kompatibilni a tudiz ze spojeni bude fungovat.
Zatim se mejte
davkas 03.04.2007 19:36:16
mám Polar IrDA USB 2.0 Adapter, dostal jsem jej k těm hodinkám, tak jsem myslel ž eto bude v poho
Decin 10, Bělá
drakobijce 19.04.2007 16:19:17
Ja jsem mel taky problem s Infra portem na svem pocitaci. Kontaktoval jsem jejich support a pomerne dlouho jsem je prudil, az mi poslali jejich vlastni USB Infra port a s nim to je bez problemu. predpokladam, ze mas v Optionech nastavenou komunikaci pres USB – pokud mas Infra a pouzivas USB, nebude ti to fungovat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.