Suunto T6 x Polar S625X
stroum 22.03.2007 13:16:09
Ahoj, mate nekdo zkusenosti s temito sporttestery? Muzete je porovnat? Osobne bych radsi sel do T6 s dokoupenym foodpodem, ale odrazuje mě jen jedna nastavitelna zatezova zona…tezko pak zjistim v jakym jsem pasmu, co? :( Nebo pripadne nevite o pristroji, ktery by mel vychytavky T6 jako je barometr atp. s vice zonami? Diky.
Brno
milan 22.03.2007 14:29:27
O „T6“ je už tady vlákno.Nastavením dvou rozhraní získáš tři tepová pásma.Po natažení dat do počítače můžeš rozhraní libovolně posouvat a zjišťovat čas v požadovaném pásmu.
bazaji 26.01.2008 10:12:26
Měl sem asi měsíc t4 a nově sem si pořídil t6. U obou mám foot pod a musím říct, že odchylka uváděná výrobcem sedí. Samozřejmě se to odvíjí od tempa na jaký je zkaliobrován a kterým běžíte(vše v návodu), ale jinak naprostá spokojenost. I v terénu a ve sněhu drží na botě. T4 jsou víc uživatelský, všechno máte v hodinkách a cooch manager je fakt promakanej škoda že to nenabízí i t6 a to vystouplý sklíčko je fakt na obtíž osobně sem je poškrábal hned první den. T6 jsou dost složitý a chce to nějaký zkušenosti s plánuváním tréninku. Zase zaznamenávají více udájů a jsou samo dražší.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.