POLAR S625X - prodám
aarfy 02.04.2012 19:36:02
prodávám celý komplet – hodinky-snímač S1-snímač tepové frekvence – snímač na kolo – infraport na přenost dat do počítače-program Polar ProTrainer.(inovuji celý systém. Více o tom jak to funguje je TADY Tomáš Farný tomas.farny@giff.cz 604222216 3000,–
aarfy 02.04.2012 23:02:14
Zapomněl jsem dodat, že kromě jiného má zabudovaný teploměr a výškoměr. Během aktivity obě veličiny zaznamenává a počítá celkové převýšení průběh teploty u aktivity. (viz obrázek GRAF)
Obrázek TADY
Kamil Pulicar 03.04.2012 06:25:44
Něco podobného scháním. Jak jsou hodinky staré a fungují bez problémů? Jaká je v nich baterie a jak dlouho vydrží? Když budi měřit pouze uběhlou vzdálenost, aktuální tempo, výšku a třeba kouknu na teplotu, dokáží hodinky zaznamenat 15 hodin běhu. Ješte mě zajímá jaká je v hodinkách baterie.
Děkuji
aarfy 03.04.2012 08:33:00
>> **Kamil ml. **, 03. 04. 2012 06:25:44 Ahoj, Délka záznamu se odvíjí hlavně od toho jak často je nastaven zápis do paměti. Nastavení může být co 5, 15 nebo 60 sekund. Od toho se odvíjí doba záznamu 11, 33 a 99 hodin do naplnění paměti.(hodinky pak normálně na displeji měří dál, ale nezaznamenávají do paměti). Já mám nastavenou hodnotu 15 vteřin a vyhovuje mi to. Během nich se často tempo nemění. Funguje to asi tak, že patnáct vteřin se sčítají vzálenosti kroků, k tomu se zaznamená čas a co 15 vteřin se pak tyto hodnoty zapíší do paměti. Z nich se pak počítají ostatní veličiny jako vzdálenost, průměr …) Zapisují se všechny hodnoty o kterých jste psal. Teplota je trochu problém protože většinou jsou hodinky na ruce a je nějakým hybridem teploty těla a okolí. Komplikovaně se vyvolává přímo na displeji nicméně se zaznamenává a je viditelná v grafu aktivity. Pokud jsou hodinky na řídítkách kola nebo např. batohu, pak je měření teploty korektní. Jaká je uvnitř baterie nevím. Vždy jsem je posílal do Polaru v Praze, protože po výměně garantují vodotěsnost a to bylo pro mě prioritní. Aktuální baterka má asi půl roku a při mých aktivitách cca 100 km měsíčně vydrží do výměny cca rok a půl. S hodinkama jsem neměl sebemenší problém, v servisu byly pouze na výměnu byterií a při tom jsem je vždy nechal vyčistit. Mám je asi 5 let. K tomu měření ještě toto. Na displeji mám v horním řádku při běhu nastavenou buď aktuální nebo průměrnou rychlost případně vzdálenost. Na hlavním displeji čas (po každém kilometru se automaticky ukáže na hlavním displeji tempo) dole pak tepovou frekvenci. Všechny horní dva řádky se dají libovolně i při běhu měnit (okruh, kalorie, max rychlost, nadmořská výška, celkové nastoupané metry …) Svého času to byla špička mezi sport testery. Pokud byste potřeboval další informace, rád odpovím Tomáš Farný
Kamil Pulicar 03.04.2012 18:41:24
Děkuji za informace. Já to ještě musím promyslet, je to pro mě hodně peněz. Ale jinak se mi ty hodinky (sporttester) hodně líbí.
aarfy 03.04.2012 21:15:51
>> **Kamil ml. **, 03. 04. 2012 18:41:24 Žádný problém. Stejně se mi s nimi těžko loučí. Hodně jsme toho spolu naběhali:-)
aarfy 10.04.2012 07:30:56
Ještě přidávám fotky celé sady ZDE T.F.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.