univerzální bota
kalča 06.03.2007 18:46:14
Ahoj všichni,
Chtěl bych se zeptat, jestli by mi nemohl poradit nějalpu botu, která by byla
dobrá jak do terénu, tak na silnici i na rychlejší úseky na dráze? Za všechny odpovědi
děkuji.
Liberec
Xixao 06.03.2007 19:41:34
Takova bota neni.
Brno/Havířov
forest 06.03.2007 20:23:10
Přirovnal bych to ke kolům. Se silničkou si zajezdíš supr, ale jen na silnici, v terénu nenajedeš skoro nic. S horákem zase pojezdíš téměř vše, ale na silnici bude chybět rychlost. Nesnažil bych se najít najít univerzály. Hledání bude marné.
Plzeň
Maty 06.03.2007 20:39:36
Dovolím si takovou malou citaci Mata a podepsal bych se pod to. Víc na vláknu Boty – boty od Radka Z.:
Ako uz som aj inde spominal, podla mna, ak clovek vylozene nebeha v extremnych terenoch- vysokohorske (zacinajuce od vysky V.Tatier), tak v pohode moze zbehnut s cestnymi botami aj do terenu. Je mnozstvo ludi, co ma rado terenne boty na les a na cestu cestne boty, mne vsak vyhovuju skor tie cestne na vsetko. Su ohybnejsie, lahsie a lepsie sa mi kontroluje rovnovaha v nich. Jedinu vyhodu terennych bot by som videl v ciastocne lepsej trakcii (nie vzdy) a vacsej odolnosti zvrsku pred poskodenim od pripadnych prirodnych prekazok. Najlepsie terenne boty ake som mal boli Adidas Estes (cca r.2000), mali vsetky vlastnosti cestnych bot a k tomu vyborny dezen, pri ktorom nevadilo ani beh po asfalte, ci na drahe. Mne najviac ucaroval lahka vaha, ohybnost a perfektne odpruzenie. Stale ich mam niekde schovane.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.