Problem s novyma botama
Iffy 24.02.2007 09:44:51
Minuly tyden jsem poridil v Regensburgu ve sleve nektere z Nike Air Pegasus ze 110 eur na 30. Priznam se, ze jsem je ani moc nezkoumal, za 860 Kc je mi jedno co to je, i kdybych v tom mel bezet parkrat na kratsi trasu a proste pri zbeznem vyzkouseni sedely – nekupte to za ty penize (samozrejme boty na dlouhe behani, ktere vybiram uz mesice – budu hledat dal a vybirat trosku obezretneji:). Nicmene ted jsem s nimi sel poprve behat a byl to des.Za prve:predni vrchni cast bot je z mirne pevnejsiho materialu (neco mezi latkou a plastem) a pri kazdem kroku jak se shrne a zas vypoukne dela to desny zvuk (predstavte si lehky dlouhy plech jak se vypoukne a pak dostane zpet) a dalsi vec je, ze mam pocit jako bych mel klenbu chodidla trosku jinde, nez predpoklada bota, takze to docela tlacilo i na boku chodidla – bota je evidentne trosku uzsi, nez ma noha – to bych jeste pochopil, nemam je delane na miru a boty co jsem mel pred tim, taky ze zacatku leckde tahly a po nejake dobe sedely jako na miru. Nicmene mate nekdo zkusenosti s tim zvukem?Myslite, ze az se to trosku zabeha, tak to zmekne atp. a prestane to delat (je to fakt neprijemne kazdy krok takhle slyset). A jake mate vubec zkusenosti s novyma botama? Taky vam sednou az po par desitkach kilometrech?nebo radeji tech 860 Kc mam odepsat a boty darovat nekomu,komu sednou na nohu hned a svoji si nenicit? Diky za nazory!
ironman 24.02.2007 10:50:45
Mel jsem pred par lety NB, ciso ted nevim. Mely take tuhy predek a prvnich 100km jsem si rikal ze pujdou … A pak najednou dobry, povolilo to a vydrzely 2 sezony, celkem nekde okolo 2000km. Doporucuji v nich zezacatku vice chodit, uvidis, jestli zmeknou.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 25.02.2007 09:38:01
Mám také podobný názor jako ironman, v botech nějdříve chodím (minimálně týden), pak je vezmu na výklus a až potom na další tréninky a problémy s klenbou by mohly zmírnit – ne ale vyřešit – ortopedické vložky…
Jecminek.Maselnik 25.02.2007 13:09:47
za 860 se můžou klidně nechat na normální chození, kdyby šlo do tuhého;-). Moje zkušenost je zatím taková, že buď mi bota sedne hned, nebo vůbec. Ještě se mi nestalo, že by mi na botě něco nesedlo a s časem se to zlepšilo.
Iffy 25.02.2007 13:46:37
super. udelam kombinaci vseho:) rozchodim to a budto s nema prejdu postupne na behani pokud se to zlepsi nebo zustanou jak vychazkove:) jinak do ted mam NB, ktere delaly ze zacatku problemy a dnes je mi lito je dat pryc, pac sedi skvele (no nemam na nich dva tis jako ironman, ale tak pres jeden tis jsem s nimi uz nabehal). kazdopadne odpoledne do obory si dneska vezmu radeji ty NB. jinak dal shanim neco co je casem nahradi – co byste doporucili? beham v podstate 80% vseho v obore na hvezde mimo ty hlavni avenue, takze spis teren, ale s rovnejsim podkladem – zadne lesni stezky…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.