N - Lock
NNN 07.02.2007 07:53:29
Zdravím. Chtěl bych touto cestou požádat majitele vysloužilých New Balance s N Lockem o plastický znak „N“. Pokud by byl někdo ochotný je odpárat a poslat, zašlu po dohodě (e-mail) ofrankovanou obálku. Předem díky NNN
PS: důvodem tohoto sběratelství – viz nick
pozn: 2 admin – pokud charakter příspěvku neodpovídá regulím, nechť je smazán
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 07.02.2007 08:30:34
To by snad šlo, ale nespěchej. Do Ostravy se letos určitě dostanu, přivezu Ti N-lock. Chceš červený nebo modrý?
NNN 07.02.2007 08:57:03
Budu vděčný za všechno. Vysněnou barevnou kombinací je modrá-šedá-zelená. Předběžně díky.
Brno/Havířov
forest 07.02.2007 09:30:14
Mrknu do skříně. Asi by tam mohly být jedny totálně rozpadlé NB (pokud mi je mamka už nevyhodila, což je pravděpodobnější)… Jestli ano, tak předám v sobotu.
alfun 07.02.2007 11:02:34
NNN: Myslíš ten znak N který je našitý přímo na botě z boku ? Vystříhnout ? Myslel jsem, že se sbírají ty plastové části jak jsou úplně dole na tkaničce, ale ani na jedný z mých dvou bot NewBalance tam ty znáčky nemam. Jinak na jedněch botách mam jen šedý znak N, na druhých N-lock znak žluto-černý, ale body z N-lock jsou nové a druhé boty dosloužily, ale používám je ještě na chůzi… ale až odejdou klidně bych znaky zaslal…
NNN 07.02.2007 11:45:11
2 Alfun: Jde o N znak navlečený na tkaničky které pak vedou k podrážce ( má to zlepšovat obepnutí chodidla ). Jde mi o to plasové „N“.
Brno/Havířov
forest 07.02.2007 18:47:23
tak smůla – mamka asi nechápe sbírbu oběhaných běžeckých bot, takže se někde valejí na smetišti
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.