Správné zobrazení fóra
Brno/Havířov
forest 23.01.2007 12:09:42
Dobrý den, vyskytly se případy špatného zobrazení fóra v IE. Pro správné zobrazování fóra je třeba v IE zmáčknout CTRL+F5.
Praha - Radlice
Jitka 01.02.2007 18:18:11
Když se tak dívám na hitparádu, napadlo mě, že by v té první tabulce v posledním sloupečku bylo lepší „naběháno za minulý rok“ než „naběháno celkem“ – ne?
simka 03.02.2007 22:24:18
[quote=Jitka]Když se tak dívám na hitparádu, napadlo mě, že by v té první tabulce v posledním sloupečku bylo lepší „naběháno za minulý rok“ než „naběháno celkem“ – ne?[/quote] proč myslíš? kdo běhá už třeba padesát let, tak má nárok na první místo :)
Praha - Radlice
Jitka 05.02.2007 16:30:18
No tak oba sloupečky bych tam chtěla. Minulý rok je aktuální – zajímá mě, jak kdo běhal loni – některé znám – motivuje mě to. Ale kromě Tebe na to nikdo nereaguje, tak se asi nechytám :(
Jeje, možná je to tím, že jsem to napsala do špatného tématu – měla jsem asi založit nové…
Brno
rk 05.02.2007 16:43:56
[quote=Jitka]Když se tak dívám na hitparádu, napadlo mě, že by v té první tabulce v posledním sloupečku bylo lepší „naběháno za minulý rok“ než „naběháno celkem“ – ne?[/quote] Mně to taky přijde jako dobrý nápad.
lastboyscout 05.02.2007 18:13:10
Také se připojuji k Jitce…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.