začínám s běháním
Audrey 02.08.2011 22:09:40
Nejsem zrovna pecivál (jezdím na kole a minimálně jednou týdně spinning, miluju trekking), ale k běhání jsem pomalu dospěla. Letos jsem byla několikrát okolnostmi donucena se rozeběhnout (rozuměj stihnout vlak a shledala jsem tento způsob pohybu jako příjemný. Jsem dost velký rapl, tudíž jsem se rozhodla, že letošní časy na Eurohrách v Doksech v disciplínách orientační běh a biatlon nebudou pouze o účasti K tomu směřuje můj dotaz: jak se za necelý měsíc dostat do ideální formy, abych po doběhnutí neměla pocit, že nastala moje poslední hodinka? Nutno podotknout, že oba závody mají sice velmi krátké trasy (cca kolem 2 km)avšak s železnou pravidelností se konají ve stejný den a jsou proloženy dalšími disciplínami. Možná jsem vzbudila váš úsměv, cože je to za hloupý dotaz Otázka zní, jak nejlépe sestavit trénink. V jiných vláknech jsem se dočetla, že se nedoporučuje běhat každý den, spíš obden. Ale mně se zdá, že času na trénink nemám moc… Poradíte mi? A aby nedošlo k nedorozumění, nechci s běháním poté skončit. Bydlím na kraji města a mám výborné podmínky pro běh. A taky mám hyperaktivního psa , který to uvítá… A moje váha taky není taková, jak ve 20
rudo 02.08.2011 23:21:10
behaj casto a co najpomalsie
zvykni si na beh ako na taky
obcas mozes zaradit rychlejse rovinky v dlzke 30–60 metrov
Audrey 03.08.2011 12:54:42
Díky, to o zvykání si na běh je asi to nejdůležitější. Hýbu se, ale běhání nebyla moje nejoblíbenější aktivita Zítra zkusím nějaký rychlejší rovinky…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.