Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » udržení si stávající běžecké výkonnosti při problémech s achilovkou

udržení si stávající běžecké výkonnosti při problémech s achilovkou

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

kolín

Celkem 4827 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:18 (2000)

radon muž 31.07.2011 11:40:59

už asi měsíc mě bolí levá achilovka cca 2cm nad patou a není to poprvé.Před 2 lety na Mallorce při běhu v písku se ozvala poprvé a od té doby je vlastně konstantně lehce bolestivá palpačně.Jsem zvyklý běhat v odpružené obuvy. Před měsícem jse vyběhl v nových lehkých botách Saucony Kinvara.Byl jsem sice nadšen,ale i tak si myslím,že tam začal můj stávající problém.Chodím lehce běhat 1krát týdně raději ve staré obuvy a pravidelně musím po cca 5–6km přejít do chůze ,protože to bolí.Není to oteklé a ani zarudlé či prosáklé.Běh tedy nahrazuji kolem,kde problémy nemám.Střídám trenažer cca 45min a silničku cca 90min podle počasí a měním i intenzity zatížení.Dost mě to štve,protože jsem si zaběhl v posledních 2měsících osobáky na 5 i 10km a chtěl jsem v tom pokračovat,protože jsem cítil,že to půjde.Neměl bych dát uplný klid,nebo je lepší dělat jinou aktivitu?

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.