Už jste četli nové číslo RUNu?
keramik 29.01.2007 17:36:03
Jelikož jsem první číslo nesehnal,tak nemůžů srovnávat.Po pročtení druhého čísla musím říci – alespoň něco.Sice bych oželel některé články a reklamy,ale bez nich to asi nejde.Myslím,že pokud dáme tvůrcům čas,tak z toho bude dobrý zdroj informací.
Miira 31.01.2009 23:08:58
Tak to bohužel s novým číslem na leden 2009 nevypadá dobře: Vydavatelství Sanoma prodalo časopisy Puls a Run http://www.ct24.cz/…-puls-a-run/
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 31.01.2009 23:48:10
To Miira: Nevadí mi to. Osobně jsem časopis přestal kupovat po tom, co mě naštval jejich „systém“. Šlo o předplatné, kdy jsem objednával časopis on-line cca 2 hodiny poté, co otevírali trafiky, první den co bylo dané číslo na stánku. Byl jsem si jistý, že budu mezi prvními xy předplatiteli a dostanu i nátělník Mizuno… udělali na mě boudu, že mi složenku poslali až po dvou měsících s dalším číslem a tím jsem neměl na Mizuno nárok… zaplatil jsem to číslo co mi poslali se složenkou a zbytek stornoval…
hes 01.02.2009 17:38:40
Nové číslo Runu jsem viděla, ale nekoupila. Je to samá reklama a články nic moc. A stejnou boudu udělali i na mě.
Šnek 02.02.2009 14:16:07
Mě se Run líbí. Rozhodně mi ze sportovních časopisů vycházejících u nás vyhovuje nejvíce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.