problémy v oblasti hrudní páteře.
radon 29.06.2011 08:34:16
Se zády mám problémy v podstatě konstantní,někdy bolí méně ,někdy více,někdy je to krční páteř,poté bederní a nejvíce mě v poslední době zlobí výše jmenovaná páteř hrudní.Bolesti krční a bederní páteře nějak ustojím a zkrátka si posunu práh bolesti.co se týká té hrudní,je to horší,protože mně zablokovaná oblast v přechodu mezi hrudní a bederní páteří-konkrétně Th 9,10,11,způsobuje nepříjemnou křeč a tlak v oblasti horní části břicha někde v okolí mečíkovitého výběžku.Včera jsem byl na kole a musel jsem švih zkrátit,protože se to nedalo vydržet.Ono to nebolí,ale děsně to svírá,prostě křeč.Lékař mnou provedl manipulaci a mobilizaci a výrazně se mi ulevilo.Dnes ráno jsem byl běhat a vrátilo se to,i když to není tak hrozné jako na kole.Byl jsem na RTG a rentgenolog moji TH páteř popsal tak,že mám výrazně klínovité obratle v oblasti Th 10,11?!.Dají se ta záda napravit nějakou samoléčbou,cviky případně dechovými cvičeními.Asi nemá cenu sebou nechat dělat provádět opakovaně manipulace a mobilizace,Byť mi to v daný okamžik pomohlo.lékař to popsal tak,že jsem měl výrazné dorzální bloky.Stejně to kladu za vinu současné přemodernizované době.Všude klimatizace,venku 30 v kanclu a v nákupních střediscích 15 a v zimě zase naopak.přírodě se vzdalujeme mílovymi kroky.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.