Suunto T3c + Movestick mini
xjirka 09.06.2011 21:27:11
Zdravím neporadil by mě někdo jak rozchodit Suunto T3c s USB Movestick mini ve win7. Nejde mě to spojit v porgramu Suunto Training Lite? Nainstaloval jsem Moveslink MovestickMinia když dám spojit tak to suunto T3c detekuje. V tamtom programu to vysí na Connection wizard.
Díky moc Jirka
Ustí nad Orlicí
majkp 10.06.2011 09:25:06
Nevim jestli Je Training Manager jeste podporovana zalezitost ze strany Suunta. Zkousel jsi Movescount? (www.movescount.com)
xjirka 10.06.2011 18:08:21
Tak to nevím, zda se že program USB detekuje ale pak při pokusu o spojení to nic neudělá. Movescount jsem zkoušel tam se data natáhnou, ale nikde jsem nenašl průběh běhu po jednotlivých minutách či sekundách v grafu s aktuální hodnoutou HR. Neporadíte někdo ještě něco?
Díky
petvlk 12.06.2011 10:44:56
Ono to bude asi tím, že T3 a T4 si průběh po minutách či sekundách nepamatují a tedy jej nemohou zobrazovat. Na to bys potřeboval T6. Jinak, Moveslink je podstatně přehlednější než Training Manager Lite, používal jsem jej několik let s T4 a potom jsem raději vše převedl na Moveslink.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.