Bezecka hitparada
Drnava
Adrian 13.12.2006 22:26:32
Ma to nieco do seba, zapisovanie odbehnutych km priebezne a sledovat pocet odbehnutych km ostatnych TRAGEDOV. Urcite to teraz pomaha mnozstvu odbehnutych km hlavne teraz v objemovom obdobi. Pomaha to aj mne, urcite by som niekedy neodbehol prave tolko km ale ked vidim ze predomnou ma niekto o 15 km viac tak nebudem behat 10 km ale si pridam a dam 16. Takze otazka aj na Vas, koho a ako oplyvnuje bezecka hitparada?
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 14.12.2006 08:06:32
Musím přiznat, že zapsání uběhnutých kilometrů do hitparády se stalo součástí mého potréninkového strečinku:-) Při protahování kouknu, kolik má zase už Mirek, Mount a ostatní…
Beroun
mirek hasal 14.12.2006 08:24:34
Naprostý souhlas s Rost'ou. Já to navíc používám i jako předtréninkový psychický doping. :) Občas se mi stává, že bývám dva tři dny bez internetu, a to mi pak tyto stránky začínají chybět. Stejně tak jako když pár dní neběhám. No a sledovat jak mi přibývají měsíční, roční i celkové kilometry je také zajímavé.
Praha
Mount 14.12.2006 13:52:28
Zapisuji většinou uběhnuté kilometry spolu se zápisem do mého elektronického sportovního deníku. Když už to tam píšu, tak si pak zobrazím i ostatní podle km v aktuálním měsíci a sleduju kdo je na tom líp :). Ale když mám odpočinkový týden, tak mě nevyhecuje nikdo :).
Pranjal 21.08.2009 17:24:45
Ja som si kedysi dávno evidoval všetky nabehané kilometre, ale pri niektorom z mojich častých sťahovaní som všetky záznamy stratil. Od vtedy to nijako presne neevidujem. Ale vzhľadom na to, že minulý mesiac mám celkom dobre zmapovaný, chcel som ho skúsiť nahodiť do hitparády. Zadal som tam 3214km a vyhodilo to, že som zadal nezmyselne veľkú hodnotu :D . Ono to naozaj vyzerá nezmyselne, ale počas 3100 míľového behu som naozaj toľko nabehal.
Praha 4
Dav 21.08.2009 19:39:16
[quote=Pranjal]Ja som si kedysi dávno evidoval všetky nabehané kilometre, ale pri niektorom z mojich častých sťahovaní som všetky záznamy stratil. Od vtedy to nijako presne neevidujem. Ale vzhľadom na to, že minulý mesiac mám celkom dobre zmapovaný, chcel som ho skúsiť nahodiť do hitparády. Zadal som tam 3214km a vyhodilo to, že som zadal nezmyselne veľkú hodnotu :D . Ono to naozaj vyzerá nezmyselne, ale počas 3100 míľového behu som naozaj toľko nabehal.[/quote] …za to bych zažaloval admina:-))
Brno/Havířov
forest 21.08.2009 20:08:37
[quote=Dav]…za to bych zažaloval admina:-))[/quote] kopeš si hrobeček :D S Pranjalem jsme to vyresili.
Praha 4
Dav 22.08.2009 09:48:20
[quote=forest][quote=Dav]…za to bych zažaloval admina:-))[/quote] kopeš si hrobeček :D S Pranjalem jsme to vyresili.[/quote] , kdepak, jak je někde možnost spáchat nějaký faux pas, tak jsem to já, komu se zadaří
Praha
Štefan 22.08.2009 21:59:19
[quote=Pranjal]Ja som si kedysi dávno evidoval všetky nabehané kilometre, ale pri niektorom z mojich častých sťahovaní som všetky záznamy stratil. Od vtedy to nijako presne neevidujem. Ale vzhľadom na to, že minulý mesiac mám celkom dobre zmapovaný, chcel som ho skúsiť nahodiť do hitparády. Zadal som tam 3214km a vyhodilo to, že som zadal nezmyselne veľkú hodnotu :D . Ono to naozaj vyzerá nezmyselne, ale počas 3100 míľového behu som naozaj toľko nabehal.[/quote] Ja si evidujem km i na PIM virtual trenink plán. Mají tam bezva chybu: Na jeden běh dovolí zapsat jenom 50 km, když mám přes den víc, musím zadat na stejný den více běhů. To bych chápal, ale nechápu, že to umožní taky zadat do jednoho běhu až 50 hodin :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.