Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Hledá se trenér - Brno

Hledá se trenér - Brno

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 2369 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:51:02 (2009)

keane1980 muž 03.03.2011 10:09:29

Zdravím, potřebuji tip na někoho, kdo by mi dokázal pomoci zlepšit techniku běhu. Zkoušel jsem něco nastudovat z internetu, natočit se při běhu…pořád u toho ale vypadám jak debil. A hlavně, mám neustálý pocit, že špatná technika stojí za hodně podprůměrnými časy, co běhám (a ještě se na ně nadřu). Zlepšení časů a rychlosti ale není primární…chci zlepšit techniku, nepřetěžovat při běhu to, co přetěžováno být nemá, zapojit správné svaly… Nejde mi o diagnostiku došlapu, co dělá třeba triexpert, ale opravdu nějakého trenéra, nebo kohokoliv fundovaného, kdo se na mně podívá, nevysměje se mi, řekne mi co dělat jinak, lépe, jak toho dosáhnout a pomůže mi s tím. Říkám si, že pár konzultací by třeba mohlo stačit. Víte o někom takovém v rámci Brna? Věnuje se tomu tady někdo? Samozřejmě i komerčně.

Brno/Havířov

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:27 (2010)
půlmaraton: 1:26:57 (2010)
maraton: 3:14:26 (2007)

forest muž 03.03.2011 11:12:02

Napiš mi na tomas.kalina@gmail.com. Nějak to určitě pořešíme.

Motto: Vítěz by se v cíli neměl tak radovat, protože vlastně zvítězil nad slabšími.

Brno

Celkem 19689 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:24 (2014)
půlmaraton: 1:17:52 (2016)

mulisak muž 03.03.2011 11:16:31

Souhlasím s tebou, cítím to podobně a taky bych bral i placenou službu. Myslím, že pro nemálo hobíků by to byly lépe vynaložené peníze než na nákup hmotného vybavení.

Kdyby se nikdo nenašel, určitou náhražkou by mohl být virtuální trenér. Natočíš se na kameru a někdo tě posoudí přes internet a poradí řešení. Divím se, že to ještě neexistuje. Redakce behej.com, neuvažujete o podobné klidně placené a nevirtuální službě? Určitě máte kontakty na zkušené trenéry a odborníky. Jako vedlejší produkt by mohly vzniknout zajímavé články a vyhodnocení.

Motto: KISS (Keep it simple, stupid) in both running and programming
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.