Trénujete podle plánu na miCoach ?
tonda0 21.10.2010 11:32:49
Ahoj, mám Garmin s-tester, ale moc se mi líbí plány na miCoach, kde i bez vlastnění adidasu můžete po registraci vybírat z mnoha plánů pro různé cíle v různé obtížnosti. Máte s nimy někdo zkušenost? Plány neobsahují počty km ,ale jen pásma tepovek v čase, protože adidas zobrazuje jen pásmo, tak je k tomu plán přizpůsoben. Běhám od léta a momentálně jedu jejich hubnoucí plán. No – zatím nepřibírám
xPablos 21.10.2010 15:03:01
>> tonda0, 21. 10. 2010 11:32:49
Chystal jsem se podle neho na pulmaraton a dobehl jsem
Ty plany mi prisly v pohode, ale jsem linej na tu administrativu – kdyz nemas micoach tak to musis porad prepisovat sem a tam
Praha
kaariik 23.10.2010 19:04:24
>> tonda0, 21. 10. 2010 11:32:49 Ahoj, miCoach mam a trénuji s ním už asi 3/4 roku a připadá mi naprosto v pohodě…a není nic jednoduššího, než to pak připojit k pc a prohlídnout grafy. Ideální mi připadá taky možnost s naplánovanýma tréninkama posunovat(někdy se přece jenom kvůli zaměstnání nestíhá to co je na daný den naplánovaný) a tím pádem nemít nesplněný trénink.
Summer 23.10.2010 19:14:13
miCoach nemam, ale zajimalo me, co nabizeji a musim rict, ze ty plany vypadaji velmi dobre, alespon mne by se podle nich urcite behalo dobre :) mozna je zkusim
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.