Běžecká kolekce v Tchibo
Winchester 12.09.2010 19:00:57
Včera jsem si všiml, že v Tchibu v Praze na Černém mostě začali prodávat běžecké oblečení za velmi rozumné ceny. Okolo 500 se tam dá pořídit zateplená bunda, větrovka, kalhoty přiléhavé i šusťáky a mnoho dalšího. Kolekce je mužská i ženská. Kvalitou se to samozřejmě nevyrovná specializovanému oblečení, ale příjemně mě potěšilo použití „lepších“ materiálů jako teflon, microfleece, … . A navíc je to docela slušivé. Neodolal jsem a nemaje běhací oblečení do zimy, pár věcí jsem pokoupil. Prodejna na Černém mostě je pilotní, v ostatních Tchibo prodejnách se to obvykle objevuje do týdne.
Liberec
Rybka77 12.09.2010 21:34:37
>> Winchester, 12. 09. 2010 19:00:57
už se těším až to k nám dorazí. já tchibo už mám a jsem moc spokojená. já vůbec tchibo miluju, nějak na tom ujíždím…i další oblečení nejen sportovní atd.
dík za připomenutí.;-)
vosice 13.09.2010 10:11:54
Já taky Tchibo miluju, věci se mi zdají kvalitní a za rozumné ceny. V Ostravě jsem si nakoupila minulý týden v Avionu, do futura by měla kolekce dorazit za 4 týdny a pak se objevit i na netu.
Zábřeh
pancha 13.09.2010 17:52:19
Dík za tip. Pojedu zkontrolovat Tchibo v Olympii v Olomouci.
jans 15.09.2010 13:02:31
z Tchiba mám na běhání: šusťákovou bundu, šusťákové kalhoty, zateplenou bundu, zateplenou mikinu, zateplené elasťáky a 2× triko bez rukávů. Se vším jsem spokojen, už dlouho mi to dobře slouží. Takže Tchibo doporučuji: slušná kvalita za hodně slušnou cenu.
Liberec
Rybka77 01.10.2010 11:20:13
ahojky připomínám novou kolekci v tchibu od příštího týdne…supr krásný věcičky.:-P
habanr 05.10.2010 21:34:24
>> Rybka77, 01. 10. 2010 11:20:13 Já teda nevím, ale žádná výhra to není a kvalita věcí z Tchibo odpovídá ceně. Byl jsem se na novou běžeckou kolekci dnes podívat a materiál „nic moc“. Použitý materiál (bavím se o pánských elasťácích, u ostatního zboží je to stejné) je pocitově drsný a málo pružný – však také obsahuje málo elastanu jen 8% (konkurence např. adidas 29%) a také základní materiál je obyčejný polyester a ne polyamid, jak je obvyklé u sportovního funkčního prádla. Rozměrově je kolekce vcelku neforemná a neobepíná tělo – souvisí to s nízkou elasticitou materiálu.
xPablos 05.10.2010 21:53:26
>> habanr, 05. 10. 2010 21:34:24 Nerekl bych, ze kvalita a cena musi byt nutne v prime umere.
Treba ja mam z Tchiba (kupovane nekdy v lednu v outletu) tricko (spis mikinu) s dlouhym rukavem a maximalni spokojenost.
Kratke elastaky „Double speed“ z Penny za cca 2 stovky mi taky mimoradne vyhovuji. A mimochodem jsou z polyamidu.
V bezeckych ponozkach z Lidlu jsem absolvoval dva pulmaratony, bez jedinneho puchyre nebo odreniny.
Zlín
Ondrej1 05.10.2010 21:57:54
Rozhodně se na to mrknu. Moje zkušenost s krátkými elasťáky je ta, že ty z Lidlu za necelé dvě stovky jsou lepší (praktičtější střih) než ty z Gigasportu za (po slevě) 400 Kč.
Praha
marek27 24.02.2012 23:24:37
Dnes jsem zakoupil v Tchibo dvě sportovní trika s krátkým rukávem z běžecké kolekce. Hned jsem jedno vyzkoušel a spokojenost. Za 250 Kč. Jen je velikost L o kousek větší než obvykle.
Skritek Hugo 25.02.2012 08:03:07
K Tchibu: kupovala jsem v rijnove kolekci hodne veci. Byla to prvni zkusenost s timto e-shopem/shopem. Vzhledem k situace (neziji v CR a u nas je extremne maly vyber dobrych bezeckych veci, znate to, ADIDAS ci NIKE vsude, ale tam obleceni jen na ulici) jsem nemela jinou moznost, kdyz jsem potrebovala zateplene elastaky.
Mam 2 ruzna trika s dlouhym rukavem (jedno rolakoveho typu, ktere ma i dirky na palce v rukavu, tudiz se da catsecne pretahnout pres ruce), 2 zateplene elastaky, rukavice, cepici, sal pres pusu, bundu, funkcni pradlo a damske bezecke podprsenky.
A jsem nadsena. Hezky design, dobre bezecke vychytavky, nezapominaji na kapsicku na klice, jen ty velikosti jsou vetsi nez normalni. Nejmensi byla 36 a je mi to volnejsi. Ale odbehala jsem s tim celou zimu a fakt nadseni. Za ty penize mne kvalita velmi prekvapila. Dokoupila jsme pak i nekolikery ponozky a jsem moc spokojena. Drzi dobre.
Jen jak pisi, pozor na tu velikost. je to opravdu o neco vetsi, pokud nosi dama napr. 38, tak bych zasla do obchodu zkusit, zda by nesla i ta 36. Ale to bych opravdu chtelo zkusit.
Praha
jsyrovat 25.02.2012 17:33:20
S těmi velikostmi je to čím dál horší, někde jsem četl, že spousta výrobců nenápadně posouvá velikosti, až se tak během poslední dekády z M stalo de facto L, atd. Navíc v Tchibu nemají vůbec S, zato mají XL, což mi přijde zrovna pro běžce trochu jako netrefa. Zvlášť s tím faktem výše. Ale s kvalitou bych si starosti nedělal, mám pár věcí pro změnu z Lidlu, kde od Crivitu občas výjimečně měli i S'ka, a je to naprosto srovnatelné s jakýmikoliv jinými značkami, několikrát dražšími.
Rozárov
kotak 25.02.2012 22:21:29
Pořídil jsem si v Tchibu dlouhé harapesky – L. Při mých 189 cm jsou mi drobet větší, myslím že nemám nohy žádná párátka, ale i tady výrobce materiálem nešetřil. Ale jinak veliká spokojenost. Za ty prachy..... Po mých stařičkých šusťákách je to úúúúplně jiné běhání, dnes si odbyly premiéru na 25 km a žádná rozedřenina na vnitřní straně stehen, jak se mi to stávalo někdy u šusťáku. Takže jen doporučuji.
Bystrouš 25.02.2012 22:45:06
Kvalitativně se to dá, je to teda kompromis, ale odběhal jsem v tomhle typu oblečení většinu zimy. Částečně mi zocelilo i nervy, protože mě to oblečení prostě střihově nesedí. Mám problémy s délkou/šířkou při extra hubené postavě dlouhý ruce, nohy a 185cm furt řeším že je mi to široký nebo krátký atp.. Z těch x kolekcí mi sedne minimum, tak abych to vzal. Takže komu to sedne, neni problém
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.