nemám formu??
ondrej.vachal 11.04.2010 14:00:30
ahoj je mi 15 let za 14 dní už 16:-) a letos jsem už běžel pár přespoláků.. celkem docela kvalitně už běhám 3–4roky.....teď březen duben se soustředím na přespoláky a poté na dráhu… myslím že jsem toho natrénoval přes zimu dost a kvalitně a stejně na mčr v krosu jsem na 2km z celkové trati 3,7km vytuhl a všichni mě začali předbíhat den poté jsem běžel v tachově klasický přespolák a byl jsem druhý s dobrým časem na 5km!! a týden na to další přespolák a 3km za 10:45 a byl jsem druhý zase spokojen nohy mi nevytuhly a cítil jsem se skvěle jenže včera zase 3km závod a 500m před cílem jsem ztratil kontakt se soupeři a utekly mi já myslím že to není v nohou to myslím že ty tempa v závodě jsou i pomalejší než které běhám na tréninky to bych měl udržet ale jak mi trošku soupeři poutečou tak už je nedoženu je to opravdu v hlavně opravdu nevím co s tím?? v středu a v neděli jsou další přespoláky a chci uspět jak na to?? myslím že předzávodní přípravu mám dobrou tyto zásady atd. vše znám díky za odpovědi…
vecerka 12.04.2010 09:18:39
Čau, to běháš sám za sebe? Nikdo tě netrénuje? Co na to tvůj trenér?
ondrej.vachal 16.04.2010 15:13:00
>> vecerka, 12. 04. 2010 09:18:39
ahoj jsem registrován v klubu a přes týden trénuji na Sportovním gymnáziu v PLzni, kde jsou jen sprinteři a já tam tak běhám sám což nepřidává hlavně mé psychice a poté v pátek jezdim na trénink do Domažlic ke svému klubu a trénuji o víkendu sám ale o víkendu mám spíš závody… Trenér říká že to je v hlavě ten problém vzniklý ze SG…
Liberec
Xixao 16.04.2010 15:35:34
Je to v hlavě. Buď v klidu a di si to svoje.
Postrizin
SlavoK 16.04.2010 15:46:28
Nebude to tim, ze behas male objemy, proste nemas vytrvalosni zaklad?
Liberec
Xixao 16.04.2010 16:31:30
To těžko, když na pětce problémy nemá…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.