Vítejte na novém webu. Co přináší? [článek]
Čelákovice
Láďa S. 12.04.2010 15:25:25
>> koyama, 12. 04. 2010 13:32:15
souhlasím do puntíku, zrovna teď jsem se sem musel proklikat nadvakrát a to to ještě přetím dvakrát úplně vypadlo a stránky se nenačetly :(
Praha 4 - Chodov
TotalZero 18.04.2010 20:00:30
Je několik věcí, u kterých jsem čekal, zda se během ladění „neusadí“, ale mám pocit, že se tak nestalo… Zejména mi trochu znepřehledňuje „Moje závody“ to, že nejsou řazeny dle data (jak tomu bylo v minulosti); v termínovce, pokud se nemýlím, docházelo k řazení dle počtu „předběžně přilášených“, nyní mám pocit, že řazení není žádné (možná podle data zápisu do termínovky), nějaké řazení by to chtělo (podle názvu, délky, přihlášených a pak délky…) a nakonec v tabulkách podle účastí byl druhým kritériem (dle mne správně) nejlepší čas, teď je v tom dost zmatek..
Summer 20.04.2010 10:44:32
Dlaší věc, kterou bych fakt ocenila: kdyz kliknu na polozku z menu, aby mi menu nezmizelo. Takhle chci treba otevrit fotky a blogy a musim kvuli tomu dvakrat najizdet nahoru na menu a pak zase dolu na prislusnou polozku. Idealne bych najela na menu, na polozku, klik, maly presun na dalsi a klik a hotovo :)
Manětín
Kydy 01.05.2010 22:57:18
Můj jistě blbý postup: odklepnu tlačítko „Můj profil“ (jsem přihlášen=vidím svůj ksichtík a jméno)
v menu zvolím položku: „Mapa“
v dialogu zvolím: „Změna pozice“
objeví se požadované údaje: Jméno: vyplním „Kydy“ (kdo by to byl řek) latitude: netuším co mám vyplnit longitude: netuším co mám vyplnit
Mnoho pokusů s mapou o vyplnění požadovaných údajů. Úspěšnost=0.
Zvolím talčítko „Ulož“ objeví se: „* Hodnota je vyžadována a nemůže být prázdná“
to fakt vím… ale JAK ji mám vyplnit???
Prosím o radu. Díky.
------- úprava textu------------- … no a teď se u mě objevil takovej ten červenej terčík s tečkou, který mě nasměruje „nikam“. Tak jsem z toho fakt jelen.
- nefunguje v editaci Enter. všimli jste si toho? Pro odřádkování musím použít Enter 2×.
------- další úprava textu -------------
… a ten puntík výše je původně znak „Plus“… aspoň u sebe vidím ve fóru puntík, v editaci jsem psal Plus.
… možná by bylo lepší jít spát, co?
používám: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 (.NET CLR 3.5.30729)
Ostrava
ForestCZ 02.05.2010 14:42:30
Dnes je 2.5 a v hitparádě jsou zřejmě promíchány naběhané kilometry jak z dubna tak z května pochybuju totiž že by někdo mohl za dva dny uběhnout více jak 600 km.Asi na novém webu nějaká chybka?
Praha-Kunratice
HaGa 02.05.2010 15:53:11
Je to tak. Včera jsem si zapsala 20 km a ocitla se za všemi, co měli v dubnu (či už květnu více než 20 km. Dokud si asi všichni v novém měsíci nezapíší délku nějakého běhu, zůstane jim v hitparádě konečná kilometráž z dubna .
Praha
Radek Narovec 02.05.2010 16:12:48
>> HaGa, 02. 05. 2010 15:53:11
díky za upozornění, mrknem na to.
Kydy: o „nedokonalosti“ mapy víme, jakmile odhrneme kritičtější věci, přijde na řadu i mapa.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.