[Závod]: Pardubický vinařský půlmaraton
Praha, Jičín
Sandera 20.04.2008 00:00:00
Vcelku vydařený závod. Dobrý víno. Docela atraktivní trať stvořená pro osobáky hobíků. Ne už tak pro chrty, kterým se předbíhaní motali pod nohy (tři kola z tohoto pohledu jsou moc). K čemu jsou čipy, když čas ve výsledkovce neodpovídá skutečnému času? Navíc došlo k chybám. Pokud jsem dobře slyšel, tak odměna pro vozíčkáře na „stupních vítězů“ např. 200 Kč je docela trapná, když běžci dostávají stovky i tisíce Euro. To už je lepší nedávat vozíčkářům peníze, ale více věcných cen. Občerstvení dobrý, ale docela dlouhá fronta. Povzbuzujících podél trati málo (na vině bylo i počasí), ale opravdoví fandové u hotelu Zlatá štika to vynahradili.
Praha
mapo 20.04.2008 00:00:00
Moc se mi v Pardubicích líbilo, díky-trať pěkná, šikovné a ochotné děti na občerstvovačce, oproti jiným závodům celkem dost fandících diváků, značení km bylo přehledné, srozumitelné. Po doběhu občerstvení-guláš,chleba,rohlíky,koláčky, kafe,pivo,voda ve flašce. Lístek na občerstvení (dostala jsem při prezentaci) jsem si vzala s sebou a hned po doběhu jsem se zařadila do neveliké fronty…Jen pak byla zima-brr, ani se mně nechtělo z pod té plachty, kde se sedělo…dojít k šatnám s drkotajícími zuby-hu,hu, ale jinak to asi zařídit nejde, když je tolik účastníků a šatny trochu dál. Může za to počasí a basta-mělo být tepleji Když nezvednou startovné a budu trochu běhat, příště přijedu zase.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.