Behanie v dazdi.
Brno/Havířov
forest 22.06.2009 23:17:56
Jednoduchý trik, co používají obrýlení orienťáci – šiltovka. Brýle pak klasicky přestříkat takovým tím roztokem proti mlžení (v optice se prodává za cenu cca 80 korun). Když nezabere ani tohle, tak jedině už čočky.
Manětín
Kydy 23.06.2009 07:38:19
Já patřím mezi příznivce běhání v dešti. Samozřejmě to pak není o rychlosti, ale to u mě není nikdy.. Mě ta voda děsně uklidňuje… Nejlepší je drobný deštík po letní bouřce, kdy se vyčistí vzduch. To mě pak doma nikdo neudrží
Merry 23.06.2009 12:15:29
Poslední dobou běhám snad jen v dešti. Déšť mě nějak extrémně nevadí,pokud není prudký. Třeba v pátek jsem vybýhala do opravdu příšernýho lijáku a navíc bylo příšerný dusno – nemohla jsem se pořádně nadechnou (taky jsem to v polovině trasy utla a běžela zpátky domů). Včera jsem třeba počkala až přestane ten liják a vyběhla jsem. Až na ten vítr se to dalo:o) Když je hodně velká zima a prší,tak si beru dlouhý kalhoty,mikinu a vestu a hlavně při dešti si beru kšiltovku-hodně pomáhá. Ráda běhám v dešti, ani si neberu MP3 a jen poslouchám okolí:o)
Liberec
megatraged 23.06.2009 13:48:12
Mám pocit, že jsem běhala už ve všem kromě písečný bouře :D Je ale fakt, že když leje vydatně, čekám, až alespoň trochu déšť zmírní, přeci jenom je lepší , když se stihnu zahřát ,pak už mi je jedno co padá.Zažila jsem vánici , kroupy, liják s krásnou duhou,vítr, ale co vyloženě nemám ráda je vedro.Takže letošní „léto“ je zatím pro mě ideální.
Manětín
Kydy 07.07.2009 21:33:32
Tak si to letos pěkně užíváme, co?
dneska to byla přímo ukázka ideálního počasí. Přechod fronty a za ní drobnej krásnej deštíček při sedumnácti stupních… a už jsem nabouval boty Sluníčkáři, prosím, nebijte mě..
keramik 07.07.2009 22:01:33
[quote=Kydy]Tak si to letos pěkně užíváme, co?
dneska to byla přímo ukázka ideálního počasí. Přechod fronty a za ní drobnej krásnej deštíček při sedumnácti stupních… a už jsem nabouval boty Sluníčkáři, prosím, nebijte mě.. [/quote] Kydy ty jsi snad vodní muž!!?? Já horko také moc nemusím,ale že bych vyhlížel až přijde slejvák – to zase ne.
fredy 29.07.2009 14:51:43
Zajimalo by mne jestli tady nekdo nevi kde sezenu silnicni boty s Gore-Tex membranou,nejlepe Adidas Sequence GTX co jsou v katalogu na adidas.com,bohuzel je tady nemuzu nikde sehnat.Diky za pripadnou odpoved.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 29.07.2009 16:59:50
[quote=Kydy]Tak si to letos pěkně užíváme, co? …[/quote] Kydy, ty jsi maniak. :) Škoda že jsi se mnou nebyl běhat na dovče, kdy začalo pršet (kdyby pršet, to bylo během chvíle jako kdybych se zrovna vykoupal) v době, kdy jsem to měl zpátky něco kolem 5 km. A nebo předminulý pátek, kdy po silnici tekly potoky vody a kroupy mě mlátily do uší. :( A nebo při dalších bězích, kdy jsem jen za letošní léto nedobrovolně zmoknul.
darienxx 01.08.2009 09:58:34
běh v děšti mám ráda, krásně se mi při tom dýchá a déšť příjemně ochlazuje…raději déšť než tropická vedra:)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.