serial o bahani na idnes
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 26.08.2006 18:24:01
[quote=Ondra]Co se týká názoru lékařů na běh, tak bych ještě rád podotkl, že jedni z našich nejlepších amatérských běžců v posledních letech Jirka Wallenfels i Mulugeta Serbessa – Mireček jsou oba lékaři. Navíc, Mireček pokud vím obhájil i doktorát na FTVS na téma VYBRANÉ PARAMETRY MOTORICKÉ VÝKONNOSTI DĚTÍ V ETIOPII A V ČESKÉ REPUBLICE VE VĚKU 11 – 15 LET. To jsou pro mě osobně lepší vzory, než bůh ví jaký ortoped, zasílající své příspěvky do diskuse nevalné úrovně… Každý má právo, vybrat si sám. Ondra[/quote] Pravda, ale doktor je i Ervin Beshir nebo Honza Zámostný (bývalý mistr Evropy v X-terra triatlonu). S těma se ale dá bavit úplně v pohodě. Jen mě teď napadá, že Honzovi dlužím velk dík. Loni jsem měl naprosto nesmyslný trénink od klubu DA-BA a nebýt Jendy, nevím, jak bych skončil. Jestli si přečtěš, Jendo, díky moc! A díky vůbec všem, kdo mi kdy poradili!
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 27.08.2006 14:20:57
[quote=Oslík][quote=running-observer]Když oni ti ortopedi vědí, že když bude celý národ běhat, oni zůstanou bez práce…
Když navštívíte ortopeda (samozřejmě to neplatí na všechny), první, co vám navrhne ještě dříve, než bude znát vaši diagnózu, je operace…[/quote] Mě teda nabídl jen ortopedické vložky. Máte na ně někdo názor?[/quote] Jenom ten nejlepší. 1. rok trvá než se to usadí a noha si na ně zvykne, párkrát jsem byl na jejich podložení. Už je i další rok nosím a přendavám si je i do normálních bot, takže přes větší naběhané oběmy km mi nohy slouží i na „stará kolena“ dobře.
Michal U. 28.08.2006 14:10:00
Mě je napoprvý neudělali dobře a bolí mě z nich koleno. Chvíli mi trvalo přijít na to čím to je, pak jsem je ale vyndal a je to OK. Takže uvidím, jestli s tím něco udělaj.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.