Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » zlepšování na 800m

zlepšování na 800m

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 507 km
Minulý měsíc 0 km

ondrej.vachal muž 06.02.2010 22:05:44

Ahoj je mi 15 let letos v dubnu mi bude 16 let a jdu prvním rokem do dorostu a budu se na dráze soustředit hlavně na 800m… trénink na ní všechno znám a minulý rok jsem jí zaběhl nejdrřív za 2:20 pak 2:18 2:15 a nakonec 2:12 kde jsem si odtáhl hezky 500m a poté mě předběhl jeden soupeř ale 100m před cílem jsem ho pak předběhl a už si to pohlídal většinou běhám první čtvrtku rychleji a v tomo závodě to bylo 1.400 za 63s a 2.400m za 69s jinak 1500m jsem zaběhl za 4:51 a jinak jsem běžel plno přespoláků které se mi moc nevedly ale letos se na ně zaměřím… myslíte že bych se mohl dostat na časy pod 2:10… na republiku to asi stačit nebude ale což dobrý pocit by to byl táta nikdy tyhle časy nezaběhl a motivace je to hezká zatím mě to hodně baví i když trénink je to někdy perný všechno skloubit a trénuji 4–6× týdně i když na Sportovním gymnáziu kde jsou samí sprinteří a já vytrvalec to není dobré snad mi to neuškodí ale možná se vrátím ke své partě do Domažlic a půjdu na jinou školu protože chci aby mě atletika bavila a to se na Sg jim daří někdy znechutit mi jí..... omlouvám se že tady o sobě píšu takový sloh ale nevěděl jsem jak to lépe popsat a ještě ty závody hlavně na dráze budou v květnu a repka je v červnu tak bych se chtěl zeptat jak správně načasovat formu jelikož loni jsem ty nejlepší časy běhal v září 800 2:12 a 600m za 1:34 tak díky za odpovědi ahoj…

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.