zlepšování na 800m
ondrej.vachal 06.02.2010 22:05:44
Ahoj je mi 15 let letos v dubnu mi bude 16 let a jdu prvním rokem do dorostu a budu se na dráze soustředit hlavně na 800m… trénink na ní všechno znám a minulý rok jsem jí zaběhl nejdrřív za 2:20 pak 2:18 2:15 a nakonec 2:12 kde jsem si odtáhl hezky 500m a poté mě předběhl jeden soupeř ale 100m před cílem jsem ho pak předběhl a už si to pohlídal většinou běhám první čtvrtku rychleji a v tomo závodě to bylo 1.400 za 63s a 2.400m za 69s jinak 1500m jsem zaběhl za 4:51 a jinak jsem běžel plno přespoláků které se mi moc nevedly ale letos se na ně zaměřím… myslíte že bych se mohl dostat na časy pod 2:10… na republiku to asi stačit nebude ale což dobrý pocit by to byl táta nikdy tyhle časy nezaběhl a motivace je to hezká zatím mě to hodně baví i když trénink je to někdy perný všechno skloubit a trénuji 4–6× týdně i když na Sportovním gymnáziu kde jsou samí sprinteří a já vytrvalec to není dobré snad mi to neuškodí ale možná se vrátím ke své partě do Domažlic a půjdu na jinou školu protože chci aby mě atletika bavila a to se na Sg jim daří někdy znechutit mi jí..... omlouvám se že tady o sobě píšu takový sloh ale nevěděl jsem jak to lépe popsat a ještě ty závody hlavně na dráze budou v květnu a repka je v červnu tak bych se chtěl zeptat jak správně načasovat formu jelikož loni jsem ty nejlepší časy běhal v září 800 2:12 a 600m za 1:34 tak díky za odpovědi ahoj…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.