Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Den " D "

Den " D "

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Liberec

Celkem 2137 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 3:20:42 (2007)

m.thums muž 10.09.2005 05:51:08

Tak už jsme se konečně dočkali, uteklo to jako voda. Samozřejmě, že moje kočky řádí od půl čtvrté, tak mi to pěkně začíná. Počasí bude asi také nic moc, má být vedro. Ještě jednou přeji všem tragédům a i ostatním hodně sil, každý ať si splní co si předsevzal a když to nevyjde, tak snad to není naposled......;)

Motto: Hlavně se z toho ne.....t

Brno

Celkem 26381 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:29 (2009)
půlmaraton: 1:33:05 (2008)
maraton: 3:23:02 (2012)

running-observer muž 10.09.2005 10:39:02

[quote=m.thums]Tak už jsme se konečně dočkali, uteklo to jako voda. Samozřejmě, že moje kočky řádí od půl čtvrté, tak mi to pěkně začíná. Počasí bude asi také nic moc, má být vedro. Ještě jednou přeji všem tragédům a i ostatním hodně sil, každý ať si splní co si předsevzal a když to nevyjde, tak snad to není naposled.....­.;)[/quote] Tak jsem přišel k počítači pozdě: už přes půl hodiny běžíte. Když zakřičím „do toho“, asi mě neslyšíte… Tak až se vrátíte k počítačům, mohu vám jen blahopřát k výsledkům, které v tuto chvíli neznám, a až budou ty výsledky „k mání“, nebudu u počítače, ale na brněnské pětadvacítce. Tož běžci zdar!

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.