Pulsmetr? Sigma PC 15 je nedostačující
o.hornoch 09.09.2009 16:26:06
Takže vážení jsem opět zde. Sigmu jsem vrátil, jelikož mě n…a. Běžel jsem potmě, jednak mi občas vypadává signál, ale hlavně osvětlení jde špatně zapnout a svítí asi jen 2s a navíc když to zmáčknu přepne se zobrazení training s časem někam pryč, takže ani nemůžu kontrolovat čas. Takže začínám hledat znovu. Ale už jsem zjistil co potřebuju.
- přenos dat do PC
- dostatečně dlouho svítící osvětlení a jeho jednoduché zapnutí
3.min. 3 zóny 4. nějakou tu paměť, ať to nemusím přehrávat a mazat každej den popř. po každém výkonu, někdy jedu na kole a ještě mám tréning 5. dobrá by byla vodotěsnost na plavání(ale není nutná) 6. intervalový tréning a jeho individuální nastavení 7. pokud by byl nějaký software na vyhodnocení a doporučení zátěže bylo by to dobré, trenér se mi platit nechce 8. líbí se mi u Garmina se mi libí virtual partner
Já vím Garmin 305 ale 5 tisíc se mi dávat nechce, co třeba vy kdo máte 305 a budete kupovat 310XT neprodáte?
o.hornoch 10.09.2009 13:24:19
Vyberu pravděpodobně Sigma onyx pro, v dané cenové kategorii(jsem ochoten dát do 2500kč) se jeví nejlépe. Má nejvíce funkcí – 3 zóny, paměť, intervalový trénink, individuální nastavení.Cena 1900Kč Přístroje ve srovnatelné ceně Suunto T1, Polar F6 – jen základní funkce(i když vzhled T1 je moc pěkná) Beurer PM55(má přenos dat do PC) – ten by mě zajímal, ale musel bych ho vyzkoušet.
carcajou 07.03.2010 13:18:11
Onyx pro mám a jsem s ním zatím naprotosto spokojený. Za tu cenu si myslím, že to je dobrý volba pro rekreační sportovce.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.