zacinani behani
jardik95 03.09.2009 17:29:40
Dobry den je mi 14 let vazim 46 KG a merim 167cm chtel bych zacit s behanim a trochu se vyrysovat.PLS vas poradte mi jak pls nekdy se mi smeji ze sem nejak moc hubeny.Denne nekdy udelam 100 lehu sedu(na bricho) a 50 kliku na rukou najednou.Poradte mi co bych mel jeste delat chodim na karate 3.rok.jinak dekuju
Fallenone 03.09.2009 19:53:30
Ahoj, 46 Kg na 167 cm výšky není mnoho, ale jsi dost mladý a možná ti svaly začnou růst později (já na tom byl v tvém věku dost podobně), každopádně s tím vyrýsováváním to bude asi trochu potíž, protože nejspíš na tobě není moc co vyrýsovávát. Já bych zkusil spíš navštívit posilovnu. Každopádně ještě jednou zopakuji, že svaly ti možná začnou růst až v pozdějším věku, u mě přišel zlom tak v 16, 17 letech a stejně nejsem žádný „Rambo“ typ.
Slavkov u B.
Majka1 03.09.2009 20:07:43
Ve 14 je do posilovny brzo! Pořádně jez a sportuj všestraně, pokud tě baví běh – běhej, ale posilovnu si nechej až ti bude 16 – 17 let ať zbytečně nezabrzdíš výšku. Teď by mělo stačit posilovat bez zátěže pouze vlastním tělem. Pořádně jez a pij – zdravě a často, abys měl v těch 16 co tvarovat a následně rýsovat. Mám doma toho 17-letého a vím o čem mluvím. Taky si vzpomínám, jak ve 14 chtěl do posilky, aby nebyl vyžle. Teď má 186cm a 72 kg. Přes léto jezdil hodně na kole, v zimě chce v posilovně dohnat vršek, ale bez hromady jídla ( kvalitních bílkovin ) to nejde. Ovšem to je úkol hlavně pro mamku.
lassie 03.09.2009 21:39:13
Plavání. Ideální, nedochází snadno k přetížení, formuje. U lehů, sedů bych se bála v tomto množství (a taky jak) o bederní páteř časem. V posilovně se dá i v tomto věku, pokud je tam někdo znalý a schopný dohlížet a držet mladý kluky na uzdě, aby nepřeháněli. Ale asi fakt nebudeš typ svalovce, třeba se to ale s věkem ještě změní, a co by některý za to dali!!!!! A jestli máš chuť do běhání, tak klidně běhej. A to jídlo… ale to u kluků v Tvém věku nebývá problém, jak si ještě pamatuju.
To Majka: Jsem si vzpomněla, co Tvůj mladej, jak baští a sportuje, co geocaching, nebo jak se to jmenovalo????
Slavkov u B.
Majka1 04.09.2009 12:40:03
gecaching? Ten starší, na kterýho to vůbec nebylo mířený, toho to zaujalo. Krade mi můj nový foreruner a jezdí na kole hledat kešky v Moravským krase. No a ten malej tlusťoučkej, ten pokračuje v lednici a u komplu. Prostě, zase jsem se minula.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.