jak za par tydnu natrenovat na 5 km (aby to nebyla ostuda)?
Praha
EvženGe 04.08.2009 12:55:13
[quote=Majka1]Tak to mám stejný. Je na ně pěkný pohled i zepředu, když tě míjí po obrátce a tím ti vzroste naděje, že někde v dáli je půlka tratě. Ale když tě při závodě předběhne gazelka ročník 41, tak toho už nepusť! Fakt toho teda ne![/quote] Znám pár ročníků 41 (ale i starších), kterých byste se neudrželi ani náhodou (já bohužel taky ne
vcelka 04.08.2009 15:10:50
to EvzenGe: :) :) :) na tom neco je, ze muzi behaji rychleji, kdyz maji publikum. http://www.youtube.com/watch?… vsak ja se taky, kdykoli je nekdo kolem, snazim vic. :)
Slavkov u B.
Majka1 04.08.2009 22:43:02
Teď vážně, v sobotu mě čeká pětka v Nemojanech. Strašně ráda bych to uběhla pod 27 minut, ale asi na to trénuju špatně. Podle Advida to vypadá, že jsem měla dávat kratší trasy v ostřejším tempu s meziklusy. Já v poslední době dávám spíš takové dlouhé couráky se snahou o občasné zrychlení – něco jako fartlek. Teď už toho moc nenapravím, zítra zkusím 11 km na LBP, to je 5,5km do velmi mírného kopce a zpět. Jestli bude takový počasí jak dnes, mohla bych se zkusit po obrátce chytit toho r. 41 ( posledně mi zdrhnul ).
vcelka 05.08.2009 09:17:09
Majko, nekde nahore jsi psala, jak jsi na tom s behanim. Musim rict, ze me se muze jen snit o tom behat tak rychle jako ty. :) Je fakt, ze muj trenink je neorganizovany, vicemene nahodily (kdy se proste urve cas) a bylo to spis „vydrzet dlouho bezet, nevadi, ze pomalu“. vcera jsem si zkusila zmerit cas na 2,7 km, a byla jsem docela zklamana. takze letosni zavody budu mit jen jako zazitek, za rok se na to nachystam. :) musim ale priznat, ze zaradit beh do meho zivota ma efekty. dobre, nezvladnu 5 km pod 30 minut, ale zvladnu dobehnout tramvaj, aniz by mi to neco udelalo, hrave vybehnu schody k nam do 4. patra, zvykla jsem si na pohyb, jsem o 3 kila lehci, a jsem zavisla na takovem tom pocitu prohrateho tela po dobehu. :) na sobotni zavod ti ohromne drzim palecky. :)
Liberec
Advid 05.08.2009 09:45:43
Taky jsem závislý na pocitu prohřátého těla po doběhu. Přítelkynina.
mareq 14.08.2009 22:24:38
No vcelko, vůbec bych se nezabýval pojmem ostuda. Jít si zaběhat není ostuda, ať už běžíš jen tak nebo závodíš.
K měření: GPS, kolo + tachometr, mapy.cz (spíš orientačně)
Můj trénink na 5 km nemá žádný pořádný řád (ono je to trénink na 5 i na 10 km najednou a vlastně to není v pravém smyslu ani trénink). Běhám tak 2–3 x týdně, vzdálenosti 5 – 15 km, rychlost i vzdálenost podle nálady (někdy to zkrátka neběží). Nějak moc vědecky to neřeším a přesto se zlepšuju ;) Takže radím prostě si jít občas zaběhat a ostatní přijde časem samo (snad :P).
Liberec
Advid 13.09.2009 08:50:55
Tak to máme za 23:43 (23:37 RT) a 97. místo.
Praha
štěpán_1981 13.09.2009 09:01:24
Advid: tak to je fakt super výsledek. My jsme taky nadmíru spokojení, RT 25:52 a 255. místo. Ze závodu byla přítelkyně vyloženě nadšená, myslím že ji běh dostal už nadobro…Máme zase o jednu běžeckou duši navíc :)
Liberec
Advid 13.09.2009 18:24:37
Zuzka byla taky nadšená. Stala se nám jen taková drobná příhoda a to, že si myslela, že se běží ještě jednou ten pytel jako po startu a tak se šetřila a nefinišovala. No tak příště. :)
Slavkov u B.
Majka1 13.09.2009 18:44:56
Včelce, Zuzce a všem přítelkyním hip hip hurááá. Ale ten čas trošku přes 23 a ještě v takovém davu, no tak to je vážně talent od přírody. Ale gratuluju všem!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.