Zranění -> ztráta fyzičky -> závod?
Praha 10 - Petrovice
smartus 25.06.2009 14:41:41
Stala se mi nepříjemná věc, byl jsem si zahrát paintball a dopadlo to tak, že jsem musel vynechat běhání na 10 dní. V úterý jsem si dal cvičně 8km za hodinu a včera masáž a už to skoro vypadá, že budu do víkendu fit. Měl jsem v plánu v neděli běžet Liberecký půlmaraton s cílem pod 2 hodiny. Teď si úplně nejsem jist, jestli je po tak dlouhé době vhodné běžet takový závod. Ještě si půjdu zaběhat dneska, zítra a můžu i v sobotu. Taky by mě zajímalo, jak moc taková pauza ovlivní fyzičku (úterní běh byla pohodička, běžel jsem tak, aby nic nebolelo).
Postrizin
SlavoK 25.06.2009 15:11:22
10 dní bez behání tvoji výkonnost moc neovlivní. Důležité je, že těd před závodem už běháš, takže nebudeš „stuhlej“. Hlavně teď bych neběhal denně, a když tak jenom zlehka, snažit se dohnat tréningovou pauzu pár dnů před závodem nemá zmysel.
Praha
Lovec 25.06.2009 16:57:02
Já bych se toho nebál, nejdeš zvítězit ne? A co se ti vůbec na tom paintballu stalo? Jsi se tak zřídil, že se ti nechtělo běhat nebo co?
Jestli chceš jít v neděli, tak bych doporučil jít dneska tak 10km, zítra volno a v sobotu tak 6–8km podle pocitu
Praha - Letňany
StepanBohm 26.06.2009 08:10:20
Já bych se toho nebál, já musel kvůli kolenu vynechat dva měsíce a pak jsem po 3 týdnech běhání dal maraton. Takže jestli si měl naběháno předtim, tak to pude.
A nebo vynech Libereckej půlmaraton a přijeď do Poběžovic (http://www.pobezovice.cz/?…)
Praha 10 - Petrovice
smartus 26.06.2009 16:31:20
[quote=Lovec]Já bych se toho nebál, nejdeš zvítězit ne? A co se ti vůbec na tom paintballu stalo? Jsi se tak zřídil, že se ti nechtělo běhat nebo co?
Jestli chceš jít v neděli, tak bych doporučil jít dneska tak 10km, zítra volno a v sobotu tak 6–8km podle pocitu[/quote] Neco na ten zpusob. Uplne jsem si odrovnal stehna, az jsem byl prekvapenej, ze to tak jde. Navic jsem dostal paradni ranu do holene a nekolikrat jsem zahucel do zakopu. Jenze pri hre jsem to absolutne nevnimal. No a pak jsem byl rad, ze po tydnu sejdu schody.
Zkousel jsem behat hned jak to slo. Vcera jsem tech 10km zkusil a nepovedlo se, pri behu z kopce zase bolest (stehna, nechce to prestat, i kdyz pri normalni chuzi uz to necitim). Po 2km jsem se proste zastavil a uz to neslo dal, takze jsem dal jen rychlou chuzi. Az mi z toho bylo smutno.
Dneska se rozhodnu, jestli to ma smysl, nebo si to zabehnu jindy. 21km jsem zatim bezel jen 1× a to jsem byl 100% fit.
Praha 10 - Petrovice
smartus 26.06.2009 16:32:21
[quote=StepanBohm]Já bych se toho nebál, já musel kvůli kolenu vynechat dva měsíce a pak jsem po 3 týdnech běhání dal maraton. Takže jestli si měl naběháno předtim, tak to pude.
A nebo vynech Libereckej půlmaraton a přijeď do Poběžovic (http://www.pobezovice.cz/?…) [/quote] Myslim, ze kdybych mel 2–3 tydny na pripravu, tak do toho pujdu. Pobezovice jsem zvazoval jako druhou moznost, takze to promyslim.
Praha 2
Serža 05.07.2009 13:50:16
když je to po úrazu,bude myslím rekonvalescence rychlejší. blbý je to s nemocí – já byl teď 14 dní nastydlej, zcela bez sportu (neudýchal bych to) a teď mám všude tepy o 20bpm vyšší než normálně = hrozně brzo vytuhnu
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.