Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Příprava na PIM podle J. Kervitcera

Příprava na PIM podle J. Kervitcera

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Skřipov

Celkem 14361 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:35:42 (2008)
půlmaraton: 1:19:48 (2008)
maraton: 2:55:11 (2010)

swallda muž 11.06.2009 19:04:23

Chci se vás zeptat,trenoval jste někdo podle tohoto plánu a pokud ano s jakým výsledkem?Začínám se podle něj připravovat na podzimní mar.tak jsem zvědavý na vaše zkušenosti.Ahoj swallda

Jesenice

Celkem 12330 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:56 (2010)
půlmaraton: 1:24:08 (2010)
maraton: 2:59:48 (2010)

johny muž 12.06.2009 10:59:47

[quote=swallda]Chci se vás zeptat,trenoval jste někdo podle tohoto plánu a pokud ano s jakým výsledkem?Začínám se podle něj připravovat na podzimní mar.tak jsem zvědavý na vaše zkušenosti.Ahoj swallda[/quote] Ano, makal jsem podle něho. Myslím si, že mě na PIM09 kvalitně připravil a nejen na PIM. Některé prvky z tréninkového plánu jsem si osvojil a využívám dodnes. Ptáš se s jakým výsledkem ? Bude to znít divně, ale PIM jsem bohužel nedokončil. Mohl to být skvělý osobák (viz. zveřejněný článek na www.behej.com/…d-cilem.html. Ten jsi určitě asi četl). Podotýkám, že za to trénikový plán nemůže !!! Vstoupilo do toho více faktorů, a některé z nich jsem mohl více ovlivnit, a možná tím pádem předejít nečekanému konci. Ale jak se říká: „pozdě bycha honiti“. Poučení pro příště …

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.