Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Objemy

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 449 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:59:57 (2009)

Kwido muž 17.05.2009 21:12:51

Mohl bych se zeptat.. jestli navysuji objemy v rozumne mire? V unoru jsem bezel poprve a byl jsem uplny zacatecnik, ktery se zadychal po 1km.. A ted v kvetnu mam v polovine nabehano skoro 40km.. objemy podle mesicu viz. profil…

Motto: Bež, když můžeš!

Kaznějov / Plzeň

10 km: 0:43:47 (2008)

Bartondo muž 18.05.2009 07:02:10

Inu obecná poučka trvdí že týdenní objem by se měl oproti minulému týdnu zvednout max. o 10%. Máš-li za půlku května 40 km znamená to přidávat týdně tak 2–3 km. Zdá se to málo ale vyplatí se to (např. já když jsem zvedl prudce kilometráž tak se mi objevily problém s ITB, jakmile jsem navyšoval postupně bylo vše v pořádku). Dále se doporučuje zvedat objemy 3 týdny a poté dát týden s menším objemem (z důvodů regenerace) a v dalsím týdnu zase začít zvedat a tak stále opakovat..nicméně šedivá je toerie a zelený strom praxe.. :)

Motto: Víte chlapci, nukleární reaktor není jako žena. Stačí si přečíst návod a mačkat správná tlačítka. (Homer Simpson)

Celkem 449 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:59:57 (2009)

Kwido muž 18.05.2009 12:23:34

Diky :)

Motto: Bež, když můžeš!

Praha 4 - Hrncire

Celkem 375 km
Minulý měsíc 0 km

Ads žena 18.05.2009 13:20:51

Ja jsem pridavala kilometraz podle toho, jak jsem se citila. Tzn, kdyz jsem mela pocit, ze dana vzdalenost mi uz nedela problemy, tak jsem pridala 1–2km. Nezvysovala jsem automaticky po tydnu, ale po te, az jsem to zvladala. Nekdy to bylo po tydnu, jindy az za nekolik tydnu.

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.