A co dál po "KNIZE"???
Pardubice
Tomas_Pce 12.05.2009 19:20:29
Ješte loni se partička fajn lidiček scházeli tu na fóru a sdělovali si zážitky z přípravy na maraton podle knížky Miloše Škorpila Jak uběhnout maraton za 100 dní a co tuto partičku oživit? Jak se vede? Hanice, Pavlinap, Trawnikar a další jak běháte? Hanici jsem potkal jak na desítce ve Kbelích, na maratonu v Praze a co Vy ostatní? Pojďme to vlákno oživit ještě tady…
Praha 4
hanice 14.05.2009 07:34:19
ahoj , jo, to byly hezky casy s KNIHOU ted ziju zase s knihou, jen autor neni Milos, ale Dean Karnazes, ctu podruhy. a nachazim odpovedi.kazdej ma neco piti, drogy, viru nebo beh s pavlinou jsme ted byly po maratonu v kontaktu pres e mail, ale co Trawnikar, Skare a dalsi? chystam se na Kladno a Bechovice, mozna bych zkusila 25 kolem Zebraku
Prostějov
Skare 14.05.2009 21:58:02
Já pořád žiju a docela dost běhám! Dokonce jsem běžel první úsek podnikové štafety na PIM, ale to je úplně jiná historie ve srovnání s maratónem. I tak to byl šílený mumraj a podle mě moc teplo. Letos chci běžet na Kladně, na které směřuji přípravu po svých dvou měsících nuceného odpočinku s bolícím kolenem a věřím, že se tam s vámi konečně potkám. Je to menší akce, takže se jistě nemineme, pokud nebudeme chtít :).
Podle knihy sice nejedu, a i když jsem se podle ní ani před rokem úplně nepřipravoval, rád jsem sledoval vaši společnou přípravu a hlavně vzájemnou podporu a aspoň virtuálně jsem byl s vámi. Takže vám i teď přeju, abyste neklesali na duchu (Hanice po tom, co dvakrát předvedla jistě na ničem neklesá) a mohli jsme se potkat v září na Kladně.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.