Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » A co dál po "KNIZE"???

A co dál po "KNIZE"???

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Pardubice

Celkem 2586 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:51:18 (2008)
půlmaraton: 1:57:52 (2008)
maraton: 4:34:01 (2008)

Tomas_Pce muž 12.05.2009 19:20:29

Ješte loni se partička fajn lidiček scházeli tu na fóru a sdělovali si zážitky z přípravy na maraton podle knížky Miloše Škorpila Jak uběhnout maraton za 100 dní a co tuto partičku oživit? Jak se vede? Hanice, Pavlinap, Trawnikar a další jak běháte? Hanici jsem potkal jak na desítce ve Kbelích, na maratonu v Praze a co Vy ostatní? Pojďme to vlákno oživit ještě tady…

Praha 4

Celkem 25754 km
Minulý měsíc 120 km
10 km: 0:57:31 (2014)
půlmaraton: 2:11:15 (2013)
maraton: 4:44:49 (2013)

hanice žena 14.05.2009 07:34:19

ahoj , jo, to byly hezky casy s KNIHOU :-) ted ziju zase s knihou, jen autor neni Milos, ale Dean Karnazes, ctu podruhy. a nachazim odpovedi.kazdej ma neco piti, drogy, viru nebo beh s pavlinou jsme ted byly po maratonu v kontaktu pres e mail, ale co Trawnikar, Skare a dalsi? chystam se na Kladno a Bechovice, mozna bych zkusila 25 kolem Zebraku

Motto: Over and over again.

Prostějov

Celkem 16209 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:43:46 (2008)
maraton: 3:45:27 (2009)

Skare muž 14.05.2009 21:58:02

Já pořád žiju a docela dost běhám! Dokonce jsem běžel první úsek podnikové štafety na PIM, ale to je úplně jiná historie ve srovnání s maratónem. I tak to byl šílený mumraj a podle mě moc teplo. Letos chci běžet na Kladně, na které směřuji přípravu po svých dvou měsících nuceného odpočinku s bolícím kolenem a věřím, že se tam s vámi konečně potkám. Je to menší akce, takže se jistě nemineme, pokud nebudeme chtít :).

Podle knihy sice nejedu, a i když jsem se podle ní ani před rokem úplně nepřipravoval, rád jsem sledoval vaši společnou přípravu a hlavně vzájemnou podporu a aspoň virtuálně jsem byl s vámi. Takže vám i teď přeju, abyste neklesali na duchu (Hanice po tom, co dvakrát předvedla jistě na ničem neklesá) a mohli jsme se potkat v září na Kladně.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.