GPS záznamník
rorda8 10.05.2009 01:56:27
Chci se zeptat, zda-li tady má někdo obyčejný GPS záznamník, něco jako Navilock EasyLogger, Holux GPSport 245 nebo GPS Explore 200 Sport Recorder, tzn. GPS modul s možností ukládání trasy a exportu do PC. Napište mi, prosím, vaše zkušenosti a proč jste si ho eventuelně vybrali. Díky.
Nymburk
dan67 10.05.2009 21:38:54
Ahoj, používám Holux M-241 v malé kapsičce na paži. data poté nahraji do sporttracks.
nastavení mám na 1sekundu, přesnost je dostatečná. používám ho k měření trasy a zpětné kontrole tempa, při pár závodech po posloužil jako měřič mezičasů. 1 tužková nabíjecí baterka GB2700 vydrží více než týden, při 1hod. denně, možná i více, ale radši ji nabiju dříve
proč jsem si koupil tento model? protože mě zaujal článek na behej.com o podobném přístroji a tento byl k dispozici skladem a za rozumnou cenu v alze. A sporttester už jsem měl, takže jsem jen doplnil techniku. používám ho od vánoc, maximální spokojenost.
jinou možností je ale jít rovnou do nějakého gps sporttesteru, či polaru s footpodem. máš to v jednom přístroji a s průběžnou informací. Ale ta cena…
Moje verze SigmaPC15+Holux je pořád hoodně levnější.
Litoměřice,Brno
mr.pohoda 11.05.2009 19:54:14
Já mám necelé dva měsíce Holux GPSport 245 převážně na kolo a je perfektní. Signál chytá i v taštičce pod sedlem a krásně mi zaznamená projetou trasu do mapy včetně převýšení. To je to, proč jsem záznamník chtěl. Navíc má výborný držák právě na kolo a ukazatel rychlosti jako pěkný tachometr s ručičkou. Na běhání to ale není, aktuální rychlost při zrychlování a zpomalování prostě gps správně měřit nemůže.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.