..ako som zakopol,ale nespadol
tachykardrun 25.03.2009 18:16:28
vždy na rovnakom mieste zakopnem,ale nespadnem,nakoľko som plný očakávania tohoto zakopnutia.až posupom času som progresívnejší a aplikujem do praxe sófistikovanú metódu,ako nezakopnuť.snažím sa o knižné vydanie pre vás,ktorí mate podobné,nekalé skúsenosti,avšak narazil som na chúlostivý problém,totiž hľadám sponzora a vdačného vydavatela.je tu vysoká eventualita bestselléru.ak máte niekto podobný problém,prosím zdôverte sa a napíšte.preferujem prvé 3 podnety,na ktoré budem reagovať promptne.zbytok podľa vyťaženosti.dakujem
Břeclav
Adamas 25.03.2009 19:39:49
buď přestávám rozumnět slovensky nebo mě ty dnešní tempa dočista vygumovaly hlavu, ale tomuto tvému příspěvku vůbec nerozumím …
Manětín
Kydy 25.03.2009 21:00:35
[quote=Adamas]buď přestávám rozumnět slovensky nebo mě ty dnešní tempa dočista vygumovaly hlavu, ale tomuto tvému příspěvku vůbec nerozumím …[/quote] Asi se ani nesnaž porozumět. Podle mě se jedná o převtělení „runtachykard“: http://forum.behej.com/profile.php?…. Jestli ne, tak se omlouvám. Ale podoba jména a styl příspěvků je víc než náhodná. To „Banned“ v jeho profilu znamená, že dostal „banána“?
lusinkav 26.03.2009 00:35:02
[quote=Adamas]buď přestávám rozumnět slovensky nebo mě ty dnešní tempa dočista vygumovaly hlavu, ale tomuto tvému příspěvku vůbec nerozumím …[/quote] ja som slovenka a tiez mu nerozumiem ..
Štěpánovice
VanaXXL 26.03.2009 09:31:19
Je veselý, jak se snaží provokovat a nikdo mu to nežere :D. Tohle fórum je prostě vyjímečný.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.