Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » tepová frekvence v těhotenství

tepová frekvence v těhotenství

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Alcakv žena 09.02.2009 21:25:38

Ahoj, běhám pravidelně 5 měsíců 30–50 min,(předtím jsem také sportovala-jiný druh sportu), nyní jsem začala používat sporttester,neboť jsem zjistila ,že jsem krátce těhotná a měla bych udržet TF max. 140.....ale nedaří se mi to, mám pocit, že ani neběžím. Přitom běžím zcela svým tempem ,dýchá se mi dobře i mluví a stejně je TF vysoká. Musím tedy snížit o hodně tempo – k chůzi a zlepší se to časem? Běhání mě baví a dokud to půjde ráda bych dál rekreačně běhala. Snad není můj dotaz moc zmatený, omlouvám se předem za to.

Coventry UK (Považská Bystrica)

Celkem 4789 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:08 (2009)
půlmaraton: 1:25:02 (2010)
maraton: 3:08:20 (2012)

paprnek muž 10.02.2009 02:57:18

Celkom ma tvoj prispevok zaujal, tak som skusil nieco pohladat na nete a myslim, ze toto je celkom dobry clanok ohladom behania v tehotenstve:

http://www.babyzone.com/…ng-pregnancy

Nasiel som ich viac, ale tento sa mi zdal najlepsi. A podla neho mozes drzat tep pod 150 a nie 140 :-) Samozrejme prva vec – poradit sa s doktorom a potom neustale pocuvat svoje telo a prestat akonahle sa ti nieco nepozdava.

Tak nech ti to beha co najdlhsie a bez komplikacii.

Motto: "Run slowly, run daily, drink moderately and don't eat like a pig." Ernst Van Aaken

Alcakv žena 10.02.2009 11:57:53

moc děkuji, při prvním těhu jsem sportovala do 7 měsíce – jízda na koni…vše o.k., řídila jsem se svými pocity a být v pohodě…doktorovi to říct,tak mě požene holí.....hezký den, díky

Alcakv žena 10.02.2009 11:59:07

aj tak koukám na článek a budu si ho muset nějak přeložit , chi, díky i tak

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.