Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Vybusnost, hbitost,...

Vybusnost, hbitost,...

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Myse.7 muž 20.09.2008 13:53:45

Ahoj. Je mi 19 let a hraju zavodne fotbal. V zakovskych letech jsem byl porad maly a celekm slusne rychly a hbity. A nyni jsem behem asi tak tri let hodne vyrost a to v cem sem vynikal tak v tom tedka ztracim. Merim 180 cm a vazim 68 kg. Pripadam si dost hubeny. Mohl byste mi nekdo poradit nake cviky na vybusnost a hbitost prosim ? Dekuji

chico muž 20.09.2008 17:24:05

Cau Myse.7 nevim jestli jsem ten pravy ti radit ale zkusim to. Ad výška:Te ztraty koordinace se neboj, to se stane kazdemu kdyz rychle vyroste ze si s tim telo chvili neumi poradit, v normalnim zivote to nepoznas ale pri sportu to prekazi znam to, jsem mezi 16 a 18 rokem vyrost ze 165 na 187. Casem se to srovna samo. Ad váha: Tam by jsi na svalový hmotě mohl trochu zapracovat, jako fotbalista by jsi mel predevsim na nohou, tím získáš i větší výbušnost /odpich /. Ad hbitost a rychlost: zkousej treba kratky sprinty z ruznych poloh, hodi se u toho mit nekoho kdo ti to odstartuje a bude te motivovat a v neposledni rade ti to zmeri ( z leze, sedu, tureckyho sedu, z kliku, ostartovat + 5metru skipingu, liftingu + 10 – 15 metru start jako na míč atd, ). Mohl by jsi zaradit i nektere prvky z treningu tenisu, nechat si hazet tenisak do stran a zkouset ho co nejrychleji chytit. No a samozrejme kotnikový odrazy s lehkou vahou. U atletu to funguje, tak proc by nemelo u fotbalisty :)

Motto: já nejsem pomalej, jen mam vždy tu nejpomalejší dráhu!

Myse.7 muž 23.09.2008 17:26:23

[quote=chico]Cau Myse.7 nevim jestli jsem ten pravy ti radit ale zkusim to. Ad výška:Te ztraty koordinace se neboj, to se stane kazdemu kdyz rychle vyroste ze si s tim telo chvili neumi poradit, v normalnim zivote to nepoznas ale pri sportu to prekazi znam to, jsem mezi 16 a 18 rokem vyrost ze 165 na 187. Casem se to srovna samo. Ad váha: Tam by jsi na svalový hmotě mohl trochu zapracovat, jako fotbalista by jsi mel predevsim na nohou, tím získáš i větší výbušnost /odpich /. Ad hbitost a rychlost: zkousej treba kratky sprinty z ruznych poloh, hodi se u toho mit nekoho kdo ti to odstartuje a bude te motivovat a v neposledni rade ti to zmeri ( z leze, sedu, tureckyho sedu, z kliku, ostartovat + 5metru skipingu, liftingu + 10 – 15 metru start jako na míč atd, ). Mohl by jsi zaradit i nektere prvky z treningu tenisu, nechat si hazet tenisak do stran a zkouset ho co nejrychleji chytit. No a samozrejme kotnikový odrazy s lehkou vahou. U atletu to funguje, tak proc by nemelo u fotbalisty :)[/quote] Diky zkusim to

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.