Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Vyměněný nohy:(

Vyměněný nohy:(

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha-východ

Celkem 4388 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:39 (1970)
půlmaraton: 1:31:16 (1970)
maraton: 3:22:27 (1970)

Vanda žena 15.09.2008 15:13:32

ahoj, stává se vám to taky? Po dlouhé době jsem si dala něco delšího, a přišlo mi jako kdyby mi přes noc někdo namontoval nohy, co nic nevydržej a od začátku bolej. 25 km jsem zdolávala skoro dvě a půl hodiny, přitom při relativně pomalých tepech – kromě tříkilometrového kopce na trati mezi 15.-18.km (kde to paradoxně šlo ok) převážně rovina a travnatý pohodový cestičky – jsem si přišla jak nakoplej závodní šnek. Pravda, v létě jsem malinko polevila, přesto ne úplně a zrychlila jsem se na kratších tratích. Teď za 5 neděl maratón a … rozchodím to vůbec na těch 42? (tedy, nepochybuju že to rozchodím, ale maraton nepojedu jen tak odklusat:)))

Motto: We are the champions, my friendwe keep on fighting till the end...

Praha 4

Celkem 3067 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2008)
půlmaraton: 1:40:52 (2007)
maraton: 3:36:00 (2008)

jirka.strang muž 15.09.2008 20:22:00

jojo, mám to stejně, ale vím, čím to je....... ubral jsem v tréninku, hlavně úseky, no a světe div se…stačí vedro a 1/2m je o 10 min pomalejší…ale jsem jen hobík, tak že mě to tak neštve......aspoň vím, čím to je:)

Motto: když nemůžeš běžet tak jdi, když už nemůžeš jít tak lez, když už nemůžeš ani lézt, tak se klidně i plaz, jen to nikdy nevzdávej!Dean:)

Mladá Boleslav

Celkem 239 km
Minulý měsíc 0 km

zijoo muž 16.09.2008 10:18:26

Tak tohle moc dobře znám,mám pocit,že asi už jiné nohy mít nebudu,než jen ty co bolej.....Po 2hodinách běhu celkem klidného tempa mám pocit že neohnu nohu v koleni s pravím jsem byl na operaci je v pohodě a jak tak koukám asi zajdu i na druhý…No to je ten vrcholovej sport!!

Motto: Když nemůžeš....,tak můžeš ještě třikrát tolik..
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.