Vyměněný nohy:(
Praha-východ
Vanda 15.09.2008 15:13:32
ahoj, stává se vám to taky? Po dlouhé době jsem si dala něco delšího, a přišlo mi jako kdyby mi přes noc někdo namontoval nohy, co nic nevydržej a od začátku bolej. 25 km jsem zdolávala skoro dvě a půl hodiny, přitom při relativně pomalých tepech – kromě tříkilometrového kopce na trati mezi 15.-18.km (kde to paradoxně šlo ok) převážně rovina a travnatý pohodový cestičky – jsem si přišla jak nakoplej závodní šnek. Pravda, v létě jsem malinko polevila, přesto ne úplně a zrychlila jsem se na kratších tratích. Teď za 5 neděl maratón a … rozchodím to vůbec na těch 42? (tedy, nepochybuju že to rozchodím, ale maraton nepojedu jen tak odklusat:)))
Praha 4
jirka.strang 15.09.2008 20:22:00
jojo, mám to stejně, ale vím, čím to je....... ubral jsem v tréninku, hlavně úseky, no a světe div se…stačí vedro a 1/2m je o 10 min pomalejší…ale jsem jen hobík, tak že mě to tak neštve......aspoň vím, čím to je:)
zijoo 16.09.2008 10:18:26
Tak tohle moc dobře znám,mám pocit,že asi už jiné nohy mít nebudu,než jen ty co bolej.....Po 2hodinách běhu celkem klidného tempa mám pocit že neohnu nohu v koleni s pravím jsem byl na operaci je v pohodě a jak tak koukám asi zajdu i na druhý…No to je ten vrcholovej sport!!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.