Praha - Brandýs 2008
Nymburk
dan67 22.04.2008 20:50:47
Zdravím. Mám prostý dotaz ohledně dopravy. Jedná se o „problém“ závodů od někud někam a dopravy. Dopoledne/ráno se autem dopravím do Brandýsa. A na start nějak dojedu hromadnou dopravou. Ale neznám lokální situaci ohledně autobusů. Podle vlak-bus.cz jsem našel jeden autobus do Kbel, která ale jede myslím zbytečně brzo a doprovod by se v Brandýse ukousal nudou. Navíc autobusovým jízdním řádům na internetu nevěřím.
Kdo tento závod už běžel dříve snad poradí. Ve starém vlákně se toto neprobíralo a jednalo se o 1/2M. Díky za tipy.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 22.04.2008 21:30:14
V roce 2004 (při 20km) a 2005 (při 1/2 marathon) jsme si dali na Proseku věci do autobusu, který nás potom z Brandýsa odvezl zase zpátky na start. Bohužel letos je návrat zpět nejasný, aspoň pořadatel se o něm nezmiňuje, i když přepravu zavazadel do cíle zajišťuje. Tak se uvidí.
Horní Maršov
Váša 23.04.2008 06:45:52
Ahoj Dane když si dáme sraz někde v Brandýse tak tě vezmu do Kbel a ty mě po závodě opačně pro auto. Lepší řešení mě zatím nenapadlo.
Nymburk
dan67 23.04.2008 12:47:17
[quote=Váša]Ahoj Dane když si dáme sraz někde v Brandýse tak tě vezmu do Kbel a ty mě po závodě opačně pro auto. Lepší řešení mě zatím nenapadlo.[/quote] Tak to by bylo skvělé. Nemáš ale být na etapovém maratonu? Nebo jsi změnil plány?
Horní Maršov
Váša 23.04.2008 16:05:29
[quote=dan67][quote=Váša]Ahoj Dane když si dáme sraz někde v Brandýse tak tě vezmu do Kbel a ty mě po závodě opačně pro auto. Lepší řešení mě zatím nenapadlo.[/quote] Tak to by bylo skvělé. Nemáš ale být na etapovém maratonu? Nebo jsi změnil plány?[/quote] Etapový maraton bohužel zrušen.
Dobřichov
honzaherda 23.04.2008 20:26:16
Doufám, že pořadatelé nepočítají s 10km výklusem zpět!! Sice bych to asi dal, ale v provozu tedy nemám zrovna zájem … Má někde přesné info??
Nymburk
dan67 23.04.2008 20:43:12
[quote=Váša][quote=dan67][quote=Váša]Ahoj Dane když si dáme sraz někde v Brandýse tak tě vezmu do Kbel a ty mě po závodě opačně pro auto. Lepší řešení mě zatím nenapadlo.[/quote] Tak to by bylo skvělé. Nemáš ale být na etapovém maratonu? Nebo jsi změnil plány?[/quote] Etapový maraton bohužel zrušen.[/quote] To mě mrzí, celkem se těšíl. Takže domluveno s odvozem. Předpokládám, že budeš se svou drahou polovičkou, já budu mít manželku a asi mladší dceru. Takže místo akorát.
Nymburk
dan67 25.04.2008 09:23:15
Jsem zpět s dalším dotazem.
Plánuji nedělní běžecký program a mám problém. Vím, že se běží z Kbel do Brandýsa. Start snad najdu.
ALE kde je cíl a kde je registrace. V propozicích je prosté TJ Sokol Kbely a areál TJ Sokol Brandýs… ale bez adresy apod. Google mi nic relevantního, co by mi pomohlo v orientaci nenabídl. Může někdo poskytnout podrobnější odpověď?
Před několika dny jsem posílal email s přihláškou na adresu v propozicích, společně s dotazem, ale odpovědi jsem se nedočkal.
Nový Bydžov
Stan 25.04.2008 09:58:37
Odpověď je na pohárové stránce v článku o závodu. [quote=dan67]Jsem zpět s dalším dotazem.
Plánuji nedělní běžecký program a mám problém. Vím, že se běží z Kbel do Brandýsa. Start snad najdu.
ALE kde je cíl a kde je registrace. V propozicích je prosté TJ Sokol Kbely a areál TJ Sokol Brandýs… ale bez adresy apod. Google mi nic relevantního, co by mi pomohlo v orientaci nenabídl. Může někdo poskytnout podrobnější odpověď?
Před několika dny jsem posílal email s přihláškou na adresu v propozicích, společně s dotazem, ale odpovědi jsem se nedočkal.[/quote]
Nymburk
dan67 25.04.2008 10:15:13
[quote=Stan]Odpověď je na pohárové stránce v článku o závodu. [quote=dan67]Jsem zpět s dalším dotazem.
Před několika dny jsem posílal email s přihláškou na adresu v propozicích, společně s dotazem, ale odpovědi jsem se nedočkal.[/quote] [/quote] Přečetl jsem si znovu propozice k závodu http://www.behy.cz/…randys-0.doc a dnešní článek http://www.behy.cz/…uharovi.html žádnou novou informaci, o které bych nevědel jsem tam nenašel. V Brandýse ani ve Kbelích jsem nikdy nebyl, nevím kde tam je sokolovna a stadion, google mi nic rozumného na prvních dvou stránkách nenabídl.
Na Běh Kerteamu byla součástí propozic na behej.com přibližná mapa a odkaz se značkou na mapě. To bylo jiné hledání. Tady není nic. V předstartovním stresu je hledání obtížnější. Proto se pídím po podrobnostech.
Praha 9
JanDvorak 25.04.2008 10:32:18
[quote=dan67]… Na Běh Kerteamu byla součástí propozic na behej.com přibližná mapa a odkaz se značkou na mapě. To bylo jiné hledání. Tady není nic. V předstartovním stresu je hledání obtížnější. Proto se pídím po podrobnostech.[/quote] Sokolovna ve Kbelích je na křižovatce ulic Mladoboleslavská a Hornopočernická. [Honza]
Praha 10
Jirka T. 25.04.2008 10:44:32
Prezentace: TJ Sokol Kbely, Mladoboleslavská 210 (křižovatka s Hornopočernickou) http://www.firmy.cz/…a-kbely.html
Nymburk
dan67 25.04.2008 10:53:23
2runtimeerror+Jirka T.
Díky, tak presentace by byla, díky.
kvapnik 25.04.2008 10:57:08
INFO: Na Start do Kbel se dostanete následujícími autobusy do stanice KBELY: 185– z Palmovky 259,280,375 a 376 – z Českomoravské a Vysočanské…375 a 376 z Brandýsa 186 – z Ládví, Kobylis, Černého Mostu a Rajské zahrady
DOPRAVA ZPĚT Z BRANDÝSA JE ZAJIŠTĚNA POŘADATELEM JAKO KAŽDÝ ROK
Praha 10
Jirka T. 25.04.2008 11:05:01
[quote=dan67]2runtimeerror+Jirka T.
Díky, tak presentace by byla, díky.[/quote] No a sokolovny (TJ Sokol) bývají v Tyršově ulici, v Brandýse je to na jejím rohu se Zápskou ulicí. http://www.mapy.cz/#…
Nymburk
dan67 25.04.2008 11:10:40
[quote=kvapnik]INFO: Na Start do Kbel se dostanete následujícími autobusy do stanice KBELY: 185– z Palmovky 259,280,375 a 376 – z Českomoravské a Vysočanské…375 a 376 z Brandýsa 186 – z Ládví, Kobylis, Černého Mostu a Rajské zahrady
DOPRAVA ZPĚT Z BRANDÝSA JE ZAJIŠTĚNA POŘADATELEM JAKO KAŽDÝ ROK[/quote] Díky. Pojedu autem, ale podle autobusů a zastávek se podle mapy zorientuji. Ještě dotaz na cíl. Zkoumáním letecké mapy na mapy.cz jsem našel něco, co vypadá jako sportovní areál. Je to místo cíle?
Je to jinde než odkaz od Jirky T. (viz dále) http://www.mapy.cz/#…
Co z toho je cíl? Jsem otravný, já vím, ale rád vím, kam se mám dopravit. Třeba tyto informace poslouží i dalším.
Ptám se ohledně doprovodu, který jede se mnou. Nechám je v cílí s autem. Další běžec s autem (Vašek alias Váša) mě hodí na start. Po doběhu ho zase já hodím k autu do Kbel. Složité a jednoduché zároveň.
sam 25.04.2008 11:55:47
Odkaz Jirky T. je správně. Pojedeš li od Prahy po staré silnici přes Kbely, kudy potom také poběžíš, zahneš v Brandýse na Labem před tratí doprava.
Fanda Z 26.04.2008 17:38:43
Vazeny sportovni pratele za poradajici oddil Vas mam vsechny pozvat na nas zavot Praha-Brandys. Start letosniho rocniku se nachazi ve Kbelych kousek od vlakove trati. Par metru od startu Kbelske desitky. Cil se nachazi v Brandyse nad Labem u sportovniho arealu mistniho Sokola. Poradatel zajistuje dopravu zavazadel od startu do cile. Take po 12hod bude autobus vypraven z cile zpet do Kbel. Dale bychom chteli podekovat za clanek zverejneny na tomto serveru Ivu Domanskemu a Standovi Blahovi. Ahoj a doufame ze budete se zitrejsim zavodem vsichni spokojeni.
Dobřichov
honzaherda 27.04.2008 15:14:40
Jen by mě zajímalo, kdo měřil km, páč se mi nějak nezdály – třebas 10–11 byl jistě delší než poslední. Možná by neškodilo je označit i vpravo. A mezi pátým a desátým jsem žádný nespatřil … Také nasměrování k občerstvení žádné nebylo a docela jsme tápali. Pak jsme zjistili, že jsme sice u správných dveří, ale jaksi brzo s časem moc spokojen nejsem, ale po včerejší VC Krkonoš to pod 4:30 na kilák nešlo.
Nymburk
dan67 28.04.2008 08:38:21
[quote=mapo]Prosím, prosím, kdo jste fotili, viz fotoalbum behej.com, pošlete mně na mail fotku č.22 v lepším rozlišení. Děkuju.[/quote] Ahoj, manželka s dcerou jsou autorky fotek do č. 21. Další jsou Petra Kostoviče. Škoda, myslel jsem, že budu někomu užitečný
Ústí nad Labem
PetrK 28.04.2008 15:30:25
[quote=dan67][quote=mapo]Prosím, prosím, kdo jste fotili, viz fotoalbum behej.com, pošlete mně na mail fotku č.22 v lepším rozlišení. Děkuju.[/quote] Ahoj, manželka s dcerou jsou autorky fotek do č. 21. Další jsou Petra Kostoviče. Škoda, myslel jsem, že budu někomu užitečný [/quote] Ahoj Dane, s Martinou jsem už domluven, fotku jí pošlu. Gratuluju k včerejšímu výkonu, pořád se zlepšuješ a za chvíli už neuvidím ani tvoje záda. Hlavně už snižuj objemy směrem k maratonu, určitě by ti to samé řekli i další, a přijeď do Loun, je to hezký závod a dej si jej jen tréninkově, jako loni Mirek Otava a Rosťa Běhounek.
Nymburk
dan67 28.04.2008 15:42:31
[quote=PetrK][quote=dan67][quote=mapo]Prosím, prosím, kdo jste fotili, viz fotoalbum behej.com, pošlete mně na mail fotku č.22 v lepším rozlišení. Děkuju.[/quote] Ahoj, manželka s dcerou jsou autorky fotek do č. 21. Další jsou Petra Kostoviče. Škoda, myslel jsem, že budu někomu užitečný [/quote] Ahoj Dane, s Martinou jsem už domluven, fotku jí pošlu. Gratuluju k včerejšímu výkonu, pořád se zlepšuješ a za chvíli už neuvidím ani tvoje záda. Hlavně už snižuj objemy směrem k maratonu, určitě by ti to samé řekli i další, a přijeď do Loun, je to hezký závod a dej si jej jen tréninkově, jako loni Mirek Otava a Rosťa Běhounek.[/quote] Ahoj perfektní vodiči. Bohužel Louny musím vynechat, sloužím, takže nic. Měl jsem je v plánu, ale nic z toho nebude. Ale na tebe zatím nemám. Uvidím po PIMu, to se pustím do desítky za čtyřicet. Pak můžem soupeřit
A navíc, jak se znám, tak bych ty Louny šel naplno, jinak to neumím. Bakov jsem taky plánoval volně a byl to osobák o pět minut proti rovinatému 1/2PIMu. Rozdáme si to v červnu v Kolíně a na Konopišti.
Ústí nad Labem
PetrK 01.05.2008 08:26:36
[quote=dan67][quote=PetrK][quote=dan67] Ahoj, manželka s dcerou jsou autorky fotek do č. 21. Další jsou Petra Kostoviče. Škoda, myslel jsem, že budu někomu užitečný [/quote] Ahoj Dane, s Martinou jsem už domluven, fotku jí pošlu. Gratuluju k včerejšímu výkonu, pořád se zlepšuješ a za chvíli už neuvidím ani tvoje záda. Hlavně už snižuj objemy směrem k maratonu, určitě by ti to samé řekli i další, a přijeď do Loun, je to hezký závod a dej si jej jen tréninkově, jako loni Mirek Otava a Rosťa Běhounek.[/quote] Ahoj perfektní vodiči. Bohužel Louny musím vynechat, sloužím, takže nic. Měl jsem je v plánu, ale nic z toho nebude. Ale na tebe zatím nemám. Uvidím po PIMu, to se pustím do desítky za čtyřicet. Pak můžem soupeřit
A navíc, jak se znám, tak bych ty Louny šel naplno, jinak to neumím. Bakov jsem taky plánoval volně a byl to osobák o pět minut proti rovinatému 1/2PIMu. Rozdáme si to v červnu v Kolíně a na Konopišti.[/quote] Těším se na červnové duely:-)))
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.