Košičania - Kam chodíte behať?
DDS 05.04.2008 22:22:01
Ak máte nejaké tipy na pekné mestské alebo lesné okruhy, tak sem s nimi.Možno inšpirujeme aj občasných návštevníkov Košíc :) Mne sa páči park na Moyzesovej (ale ten je veľmi krátky) a tiež Terasa od nemocnice až po Carefour, hneď zrána, keď ešte nie je toľko áut.
Mária 06.04.2008 14:21:53
Park na Moyzesovej som mala za oknom, tak tam som chodila ked bolo malo času, len vo večerných hodinách to tam bolo občas trochu nebezpečné , to som potom behala osobaky. Dalsie oblubene lokality Bankov-kopec, ale tam som behala najradšej, Anička-cez nu vedie aj trat maratonu.
košice SR
runtachykard 06.04.2008 19:02:41
[quote=DDS]Ak máte nejaké tipy na pekné mestské alebo lesné okruhy, tak sem s nimi.Možno inšpirujeme aj občasných návštevníkov Košíc :) Mne sa páči park na Moyzesovej (ale ten je veľmi krátky) a tiež Terasa od nemocnice až po Carefour, hneď zrána, keď ešte nie je toľko áut.[/quote] alpinka,bankov,jahodna,pozdlž toku hornádu-sídl. nad jazer,opats les…je toho dosť.na terase dobrý beh nebude..výfuk exaláty,freóny a tak
DDS 06.04.2008 20:00:47
ved hej, ale ked beham rano pred pracou, tak to na bankov ani ku hornadu nestiham. preto volim radsej blizke sidlisko a hned zrana, ked je aut este malo. viem, ze behat popri hlavnych cestach nie je zdrave, ale sama sa vybehnut do lesov alpinky, bankova, jahodnej aj dost bojim. na bicykli je to v pohode, ale behavat sama do lesa nechodim…:( uprimne zavidim new yorcanom central park…
košice SR
runtachykard 07.04.2008 11:43:48
[quote=DDS]ved hej, ale ked beham rano pred pracou, tak to na bankov ani ku hornadu nestiham. preto volim radsej blizke sidlisko a hned zrana, ked je aut este malo. viem, ze behat popri hlavnych cestach nie je zdrave, ale sama sa vybehnut do lesov alpinky, bankova, jahodnej aj dost bojim. na bicykli je to v pohode, ale behavat sama do lesa nechodim…:( uprimne zavidim new yorcanom central park…[/quote] …v central park cez den je nebezbečnejšie,ako v noci v košic lesoch .-) ..a z jahodnej na chatu lajošku ,cieľ občas až kojšovka,bývala meteorolog stanic,teda v rámci bike,od mája do sept.,…
robino 10.04.2008 17:01:21
ja som doposial behaval a este stale beham okruh na KVP, od klastora dole popri „slovnaftke“, cez popradsku, na terasu, k amfiku a spat hore na KVP,,,je to nejakych 7 km, kde sa striedaju rovinky a kopce,,, no ako hovori runtachykard, je to tu same auto, cize vyfuky a podobne skodliviny :) ale v neskorsich hodinach je to celkom unosne,,, ale chystam sa zmenit trasu: z KVP do cermela, hore na Bankov a z bankova na KVP
Košice
deep 10.04.2008 18:45:44
Mne sa páči takýto okruh: Štart niekde pri Hornáde jak sú tie nové mosty. Bežím smerom na Jazero, prebehnem cez Jazero, po mostíku do Krásnej. Tam sa trochu prepletám uličkami, vybehnem hore okolo cintorína smerom do lesa, lesnou cestou okolo záhradok skoro až na Furču, potom nazad dole k Hornádu. Má to asi 16 km a je to rovinka/kopce tak pol na pol. Dá sa ísť aj opačne, to je nazačiatku ten kopčisko a potom celý čas mierne dole a nakoniec rovinka pri Hornáde. Hore na tom kopci stretnem bežca len výnimočne.
DDS 13.04.2008 17:26:47
diky deep! okolo hornadu to musim vyskusat. kedze jahodna je pre mna prilis daleko od mesta, tak tvoj okruh vyzera slubne na vikendovy dlhy beh. pri hornade sa mi velmi paci, ale chodim tam korculovat:) inak cez tyzden ostava klasicky beh pomedzi bloky a auta…terasa, sever a podobne pekny tyzden bezcom nielen z KE!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.