Fitness s běhátkem v Ostravě
Ostrava a okolí
Beet 23.01.2006 21:27:46
Všechny zdravím. Vzhledem k mrazům, které se mi moc nelíbí, hledám náhradní řešení a to běhátko. Nevíte někdo o nějakém fitku v Ostravě, kde by použitelné běhátko měli?
NNN 24.01.2006 08:40:41
A co takhle zkusit „proniknout“ do běžeckého tunelu za ČEZ arénou ?
Ostrava a okolí
Beet 24.01.2006 09:04:34
[quote=NNN]A co takhle zkusit „proniknout“ do běžeckého tunelu za ČEZ arénou ?[/quote] O co jde? Víš o tom něco víc? Ale jestli to je tunel jak so ho představuju já, tak je to nějakých pár drah dlouhých 60 metrů a tam bych teda 10km běhat nechtěl
NNN 24.01.2006 14:27:32
Dle mého je to určitě delší než 60 m . Zkusím to odkrokovat ( po střeše ).
PS: raději cik cak než vůbec
NNN 30.01.2006 12:40:57
Běžecký tunel za ČEZ arénou (Ostrava ) má délku cca 150 mých kroků ( cca * 0,7 m ). Takře bych si typnul 100 m určitě s možností běhat po obvodu .
Ostrava a okolí
Beet 30.01.2006 13:00:12
Hmm. O tom by se dalo uvažovat. Dnes jsem byl v Běláku, je to hodně zledovatělé, ale dá se na tom ještě běhat. Ale nedovedy si predstavit až to začne tát
Teď je ještě otázka jak tam „proniknout“. Zkusím se zeptat našeho pana sportovního ředitele jestli o tom něco neví a nemá tam nějaké kontakty
NNN 30.01.2006 16:17:11
Pokud je terén „neběžitelný“ využívám asfaltový okruh kolem stadionu ve Vítkovicích. Je to 600 m asfaltový udržovaný (bez sněhu a ledu ) ovál. Večer je to osvětlené a nefouká tam. A to vše pod „dohledem“ Zátopka ( kouká v bronzu z podstavce ).
Ostrava a okolí
Beet 30.01.2006 20:39:03
[quote=NNN]Pokud je terén „neběžitelný“ využívám asfaltový okruh kolem stadionu ve Vítkovicích. Je to 600 m asfaltový udržovaný (bez sněhu a ledu ) ovál. Večer je to osvětlené a nefouká tam. A to vše pod „dohledem“ Zátopka ( kouká v bronzu z podstavce ).[/quote] To zní dobře. Odkud přesně jsi? Bychom mohli někdy zaklusat spolu, kdyby jsi chtěl. Já to mám z Hrabové docela kousek.
NNN 31.01.2006 09:46:27
Mám to cca 300 m na onen atletický stadion ve Vítkovicích. Klusnout bychom mohli, ale musíš mít za sebou uvázanou pneumatiku :D ( díval jsem se na tvoje osobáky ). Pokud se ale spokojíš s tempem 5:20 – 5:30 při delších výbězích, rád rozšířím soubor známých běžeckých tras. PS: přes Hrabovou směrem na F-M jezdím cyklo okruh. Mám ale obavy , že tu stoupne dopravní zatížení ( placený souběžný úsek )
Ostrava a okolí
Beet 31.01.2006 13:11:19
[quote=NNN]Pokud se ale spokojíš s tempem 5:20 – 5:30 při delších výbězích, rád rozšířím soubor známých běžeckých tras.[/quote] Momentálně běhám takové tempo jak píšeš. Takže se není čeho bát Ale zaujala mě ta myšlenka krásného asfaltu kolem vítkovického stadionu. Až budou opravdu neběhatelné terény, tak bych to rád zkusil.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.