Boty - rozedřená vnitřní výstelka na patě
DaPr 11.02.2016 07:18:43
U většiny běžeckých bot se mě po čase rozedře vnitřní strana výstelky na patě ? Může to mít nějakou příčinu – malé/velké boty ? Nebo je to běžné ? Máte někdo zkušenosti ?
FrantaA 27.02.2016 20:24:21
Takhle ničím boty já. Běžecké i civilní. U mně to dělají ostruhy na zadních stranách pat. Dost těžko vybírám boty a mám s tím velké potíže.
Praha
mapo 28.02.2016 09:03:30
Více méně je to běžný jev, šikovný švec ti to za pár korun opraví. Nevím to jistě, ale možná to způsobuje malé utažení boty, noha v ní prostě putuje a výstelka se časem prodře.
Berenique 28.02.2016 09:12:36
Mám taky, prakticky u všech běžeckých po čase. U prvních jsem to lepila vždycky kobercovkou, švec jistě spraví, ale já už to neřeším, protože stejně boty uběhám k smrti většinou ve stejný době kdy už je to opotřebení na patě neúnosné a koupím pak nové.....
PS: Čím to je že na fotkách a na závodech vídám jen krásné čisté neopotřebené boty? Přijde mi, že kdo běhá, nemůže mít takové. Buď má deset párů na střídačku nebo prostě neběhá (myslím ne často a ne moc km).
PetulkaMaslo 14.03.2016 21:57:34
Ono také záleží na tom, po jak dlouhém čase se to stane.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.