Trenink v nedelni pohode-nepohode
Neumibehat 11.11.2007 20:22:14
Ahoj vsem!Prosim Vas,uklidnete me nekdo a napiste mi,ze jsem dnes nebyl sam,kdo se rano vydal na trenink…Jsem z okoli Prahy.V 7 jsem vstal a neveril…Martin na bilem koni opravdu dorazil spolehlive.Snih se ovsem behem treninku zmenil v jakousi hmotu(nejlip sedi asi prirovnani ke gelu) a po hodce a pul jsem dorazil domu totalne zasr…j.Vyhoda(pohoda)byla v tom,ze jsem temer nepotkal zivou dusi.Dokonce i jindy pritulna lesni zver se mi vyhnula.. Jeste,ze jsou automaticky pracky a matky,ktery pak ty nasledky za nas resej..Hodne zdravi preju vsem! Radek Neumibehat.
Otrokovice
Sef 11.11.2007 20:53:43
Můžeš být klidný, já sem fčera vymetl kaluž a udělal si flek na ponožce :D
ED 11.11.2007 22:13:45
don´t worry, babe myslím že najdeš míň lidí co dnes běhat nebyli než byli viz třeba http://forum.behej.com/…e-bezcu-str4#…
Nymburk
dan67 12.11.2007 07:59:06
Ahoj, já se krááásně proběh v sobotu přes poledne, „lydiardův dlouhý běh“, pro mě 15 km, 1,40. Kolem bílo, krásně sněžilo, super. Doběhl jsem domů se slovy „venku je překrásně, krásně sněží“ a žena řekla, že už blouzním z toho zápalu plic
v neděli jsem si užil svou první kunratickou. Taky skvělé, to nebylo o sněhu ale o blátíčku. Nemělo to chybu.
Šnek 12.11.2007 09:28:06
Já se musím přiznat, že jsem doběhl čisťonký jako čerstvě vykoupané novorozeně. V takovémhle počasí totiž běhám výhradně po jedné lesní silničce (v normálním počasí trénuju výhradně v terénu), takže mi jakákoliv slota nevadí. Běžel jsem navíc jenom 6 km. http://behyaostatni.blog.cz/
Liberec
bedrich 12.11.2007 09:57:08
Hmm, no tak tady u nas ( u liberce) je to tak leda na sneznice, takze to vidim nejblizsi dobe spis na bezky.Za barakem pul metr snehu skoro a na silnici je to protazeny tak na jedno auto.Takze tam bezet je sebevrazda.
Šnek 12.11.2007 10:12:35
[quote=bedrich]Hmm, no tak tady u nas ( u liberce) je to tak leda na sneznice, takze to vidim nejblizsi dobe spis na bezky.Za barakem pul metr snehu skoro a na silnici je to protazeny tak na jedno auto.Takze tam bezet je sebevrazda.[/quote] Z hlediska běhu je to určitě blbé, ale ty běžky ti srdečně závidím. U nás je sníh jen velmi zřídky a když si chci zalyžovat, tak musím vždy sednout do auta a jet na hory.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 12.11.2007 15:31:01
Taky jsem si „užil“ dopolední běh – konečně jsem si zkusil aquarunning, ale ta voda v botách mi dost vadila… Když na sníh prší, tak je to fakt nejlepší možná kombinace :)
Liberec
bedrich 12.11.2007 15:58:38
Tojo:)Anebo vubec vyborny je jako je ted tady, ze sice porad snezni, ale je okolo nuly takze pada totalne mokrej snih a na silnici je tak 10cm rozsoleny brecky.To je pobehanicko:)
Vašek 12.11.2007 17:17:26
Já nebyl:( Ach jo, jsem teď nějaký nachlazený a už mě svrbí nohy…hned až budu fit, tak sníh/nesníh i tma/hrozná tma budu běhat jako o život:) Hlavně být zdravý…
Neumibehat 13.11.2007 09:52:13
No,diky za reakce..Obdiv vyjadruju predevsim MR.Homerovi za to trihodinovy kolo…Kolo davam hodne,ale v tomhle pocasicku bych nevyjel.Nejde ani tak o moji osobu,ale spis o utrpeni stroje.Vzdy po zavode kolo myju dva,tri dny…a co teprve ta amortizace dilu!Zitra ma byt snad trochu lepe,chystam se behat useky v lese.Co se tyka toho snehu v LIberci,tak ja osobne beham ve snehu rad.Mam na mysli snih ujezdenej,ne prasan,samozrejme.Loni jsem bezel z Rokytnice na Cernou horu a nebylo to spatny.Furt do kopce…Hodne zdravi a sily do treninku!Radek Neumibehat
Praha 4
hanice 13.11.2007 14:15:36
Ahoj, taky jsem se sla posunovat po nabrezi Vltavy trasa Cerny kun- vysehradska skala a zpet,jednak jsem vedela, ze v nedeli tak jako tak jit behat musim, pak jsem mela od patku z lesa tak zablaceny boty, ze motivaci bylo i vyprani bot ve snehove brecce, coz se stoprocentne zdarilo. A jeste od teto nedele umim uz zdravit protibezce i soubezce, protoze v te sneho-desto pliskanici bylo nejskvelejsi se potkavat,s nekterymi jsme se potkali na ceste tam i zpet a byla jsem za kazde mijeni s bezcem vdecna. A vubec, je bezvadny bezet v takovy dny – cim hur, tim lip, no ne?
Praha 2
Serža 13.11.2007 20:24:53
já jsem prodělal závažnou motivační krizi…do tmy a hnusnýho počasí se mi nechce. Tak jsem začal chodit na běhátko – máme v práci ve sklepě takový malý fitko pro zaměstnance, dost dobře vybavený… včera 10km s kopečkama a rychlejma úsekama (průměrný tepy 168), dneska 20km v tempu (tepy 155) teď vychládám u počítače a kolem řáděj ukrajinský uklízečky
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 13.11.2007 22:19:57
Já jsem také v neděli vyběhl. A bylo to docela prima. Dal jsem 13 km a nejhorší to bylo první kilometr po ulici a chodníku, kde byl sníh rozbředlý a neuklizen. Jakmile jsem se dostal na polní asfaltovou cestu, kde žádná auta nejezdí, tak to bylo v pohodě. Sněhu tam bylo cca 10 cm a protože byl mokrý a nebyl uježděn tak to ani neklouzalo.
Neumibehat 14.11.2007 17:22:26
To SERZA:Tu ztratu motivace ohledne pocasi chapu…ale ja na behatku neudrzim balanc pri vysokem tempu(useku).Navic neni prijemne ani prihlizeni stokilovych „pumpicek“.Ale dostal jsi me s tema ukrajinskejma uklizeckama..opravdu jsem se zasmal.Zkus je vytahnout ven na trenink,udelejte mezinarodni treninkovou skupinu a hle,motivace je tu!! Radek Neumibehat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.