Běhání "nové vydání" - modrá kniha
Praha - Klánovice
Ondra1 05.12.2005 10:51:21
Běhání „nové vydání“ – modrá kniha Aleš Tvrzník, Libor Soumar, Ivan Soulek Grada 112 stran Cena 199,– Kč http://www.grada.cz/…/behani_803/
Nemám, tak jen takhle…
Z www.grada.cz Publikace je určena pro běžce s určitými zkušenostmi, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti. Kniha tematicky navazuje na titul Jogging a u čtenáře předpokládá, že již běhá pravidelněji a systematičtěji a orientuje se i v základech běžecké problematiky. Publikace přináší konkrétní rady a praktické návody pro zefektivnění běžecké přípravy a pomáhá i s přípravou na účast ve vybraném veřejném závodě.
Liberec
Advid 20.04.2006 15:41:39
Já jsem tu knížku včera skoro celou přečetl. Když ji srovnám s knížkou Běh pro zdraví, tak mi přijde zhruba stejná po obsahové stránce s tím, že v něčem je detailnější a v něčem zase stručnější. Běh pro zdraví je podle mě lepší na motivaci a ta Běhání zase pro toho, koho podrobně zajímají například pochody v těle. Ale ani v jedné z nich nic podstatného nechybí.
Tak teď koukám, že se tahle knížka už řeší vedle. :)
Liberec
Xixao 20.04.2006 21:35:27
Docela dobra je knizka Bezecka kucharka 1,2 od Harryho Hudaka. Je tam vsechno prez treninkove modely az po vyzivu a nemoce.
tintitko 14.12.2008 13:12:44
Je to jedina knizka primo o behani kterou jsem zatim precet. Jednoznacne je tam dost zajimavych informaci a musim rict, ze jsem ji precet temer jednim hltem – prinejmensim tedy neni psana vylozene nudne a delka je taknejak akorat. Ale na druhou stranu musim rict, ze mnohem vic uzitecnejsich informaci jsem ziskal tady na webu v clancich, ktery jsem procital vicemene paralelne. Nebo takovej je alespon muj dojem. Takze jestli schanet a kupovat, to je otazka. Ale hloupejsi po precteni rozhodne nebudete a vuci jinym vecem jsou financni i casove naklady na knihu nepodstatne, takze proc zas ne, ze?
…no, mozna proto, ze podle doporuceni nekterych tady existuji lepsi knizky o tematu a nemusime cist vsechno, ze?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.