Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení » Prodej běžecká vesta Salomon S-LAB vel. XL a boty Hoka OneOne, model Clifton vel. EU 46

Prodej běžecká vesta Salomon S-LAB vel. XL a boty Hoka OneOne, model Clifton vel. EU 46

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tomikk muž 20.02.2015 12:27:43

Dobrý den, nabízím k prodeji absolutně nepoužitou běžeckou vestu Salomon S-LAB, vel. XL. Vestu jsem si koupil jako vánoční dárek 23.4.2014 v Trail pointu za 3.310,–Kč. Od koupi je uložena na ramínku ve skříni. Nabízím k prodeji za cca 2.000,–Kč. Dále nabízím k prodeji rovněž vůbec nepoužité silniční běžecké botky zn. Hoka OneOne, model M Clifton Citrus/Black/Sil­ver, vel. EU 46. Bližší specifikace na e-sportshop, Radan sport. Boty jsem si koupil na silniční závody v roce 2015. Koupeny 26.8.2014 za 2.892,–Kč. Nabízím k prodeji rovněž za cca 2000,–Kč. Jediným důvodem prodeje jsou, pevně doufám jen dočasné, zdravotní potíže s pohybovým aparátem, nedovolující mi běhat po silnici a dlouhé vzdálenosti. Prodávané věci jsou s doklady o koupi (paragon) sloužící jako záruční doklad. Pro případné zájemce kontakt : tomaskruchna@centrum.cz, mob. 723 290 936. Děkuji a přeji všem radost z běhu a vše dobré. Tomáš Kruchňa

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.