Prodej běžecká vesta Salomon S-LAB vel. XL a boty Hoka OneOne, model Clifton vel. EU 46
tomikk 20.02.2015 12:27:43
Dobrý den, nabízím k prodeji absolutně nepoužitou běžeckou vestu Salomon S-LAB, vel. XL. Vestu jsem si koupil jako vánoční dárek 23.4.2014 v Trail pointu za 3.310,–Kč. Od koupi je uložena na ramínku ve skříni. Nabízím k prodeji za cca 2.000,–Kč. Dále nabízím k prodeji rovněž vůbec nepoužité silniční běžecké botky zn. Hoka OneOne, model M Clifton Citrus/Black/Silver, vel. EU 46. Bližší specifikace na e-sportshop, Radan sport. Boty jsem si koupil na silniční závody v roce 2015. Koupeny 26.8.2014 za 2.892,–Kč. Nabízím k prodeji rovněž za cca 2000,–Kč. Jediným důvodem prodeje jsou, pevně doufám jen dočasné, zdravotní potíže s pohybovým aparátem, nedovolující mi běhat po silnici a dlouhé vzdálenosti. Prodávané věci jsou s doklady o koupi (paragon) sloužící jako záruční doklad. Pro případné zájemce kontakt : tomaskruchna@centrum.cz, mob. 723 290 936. Děkuji a přeji všem radost z běhu a vše dobré. Tomáš Kruchňa
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.