Nakopnutí na celej den?? Sem uplně rozmlácenej!!!!
Bratislava
Oh Dae-su 14.09.2007 20:10:20
takze to je odpoved na tvoju otazku. Musis sa v prvom rade dostat do zakladnej kondicie a potom sa to zlepsi. Nikam sa ale neponahlaj. Nikto sa ti nesmeje, kazdy raz podobne zacinal a hlavne je, ze si zacal robit nieco pozitivne pre telo aj ducha :)
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 14.09.2007 20:15:53
[quote=Curil]Včera sem byl běžet, nebop jak někdo psal popobíhat, běžel sem 2,5 1,5 a 1km. Lidi nesmějte se, byl to výkon, …[/quote] Ale tady se Ti nikdo nesměje, každý jsme nějak začínali… Uvidíš, za pár měsíců budeš běhat stejně jako my :D
Břeclav
Adamas 14.09.2007 20:29:57
To Oslík. Už pár měsíců běhám a furt mi to nejde tak jak tobě, tak kde se stala chyba? :D
Doudleby nad Orlicí
Mira.B. 14.09.2007 20:30:40
[quote=Curil]Včera sem byl běžet, nebop jak někdo psal popobíhat, běžel sem 2,5 1,5 a 1km. Lidi nesmějte se, byl to výkon, fakt už sem nebohl dál, já sem pecivál co sedí u poče nebo je v práci kde sedí, snažím se pro sebe něco udělat a víte co?? Zejtra pudu běhat|!!! Zejtra večer napíšu jestli sem si jenom lhal a vám všem taky nebo sem šel. Všem moc díky za rady, když sem se zmínil před rodinou nebo kámošema, byl sem za blbce co to dělám, a tady před váma sem za blbce že to nedělám už dávno [/quote] Těchto běžeckých stránek a fóra se drž. To ti velmi pomůže v motivaci a v překonávání určitých období, kdy tě to třeba nebude tolik bavit a budeš mít snahu to flákat. Myslím, že behej.com a běžecká komunita na fóru pomohly v tomto mnoha lidem a díky nim jsou z nich běžci. I pro mě byl objev těchto stránek významný předěl v mém běhání. Před tím to bylo jen takové běhání, neběhání.
Sokolov
koyama 14.09.2007 20:31:17
[quote=tereza]A vlastně běhej kdy chceš, jak chceš, s kým chceš, jenom nepřestávej.:)[/quote] Tyhle slova TESAT DO KAMENE!
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 14.09.2007 20:57:45
2 Adamas: Ještě 3 roky a dáš taky desítku za 38 minut Zní to docela optimisticky, že? A když už jsme v tomto vláknu – tréninků, co Tě rozmlátí, si taky užiješ, to se neboj…
Bratislava
Oh Dae-su 15.09.2007 01:34:33
[quote=Oslík]2 Adamas: Ještě 3 roky a dáš taky desítku za 38 minut Zní to docela optimisticky, že? A když už jsme v tomto vláknu – tréninků, co Tě rozmlátí, si taky užiješ, to se neboj… [/quote] No ved pockaj, nabuduce pojdem aj ja PIM a uvidime ci treba 3 roky :)
Manětín
Kydy 15.09.2007 06:50:13
[quote=Mira.B.]Těchto běžeckých stránek a fóra se drž. To ti velmi pomůže v motivaci a v překonávání určitých období, kdy tě to třeba nebude tolik bavit a budeš mít snahu to flákat. Myslím, že behej.com a běžecká komunita na fóru pomohly v tomto mnoha lidem a díky nim jsou z nich běžci. I pro mě byl objev těchto stránek významný předěl v mém běhání. Před tím to bylo jen takové běhání, neběhání.[/quote] Podepisuju!!!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.