Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Nabírání svalů

Nabírání svalů

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Brunet.te muž 23.04.2014 20:34:19

Ahoj, potřebovala bych poradit.

Trénuju na půlmaraton, ale těžko říct, jestli dobře. Vlastně jsem se nějak „hodně rozběhala“ a ten půlmaraton je takový pěkný cíl, proč vydržet.

Chodím běhat tak 5–6× do týdne, kdy 1–2× na 20km, zbytek takový výběh na hodinu. Chodím do přírody, ale máme tu hodně kopců, tak vlastně běhám skoro pořád do kopce. „Problémem“ je, že mi začaly dost růst svaly na stehnech a lýtkách, což si myslím, že mě zbytečně zbržďuje, protože čím víc svalů, větší zátěž, větší potřeba kyslíku atd. Taky vzhledově se mi to moc nelíbí – horní část těla mám jak školačka, zbytek jak kulturista. Asi to taky souvisí s tím, že docela špatně jím – dávám si malé porce, ale večerní nájezdy na čokolády a chipsy jsou téměř na denním pořádku, ale pracuju na tom.

Prosím o nějaké názory nebo rady. (Jestli je to potřeba, měřím 169cm a vážím 52kg.)

Předem děkuju za vše.

Sloviensko

rudo muž 23.04.2014 22:48:28

najprv si rozmysly ci si holka alebo kluk

naozaj ti rastu svaly na nohach, alebo z nich len zmizol tuk a tak su svaly viac vidiet ?

pokial si mala nohy jag Twiggy, tak behanie kopcov su posilovacky a svaly musia narast

inak co sa tyka stravy, pokial jedavas take veci ako chipsy, tak su vsetky rady ohladom stravy zdravia uplne zbytocne

ak sportujes z dovodu aby si lepsie vyzerala kedze to stale spominas, tak beh nemusi byt to prave orechove, tam hore budes z behania vyzerat stale jak skolacka, kozy z toho nenarastu

Motto: you can't stop, what is coming !

Desert muž 24.04.2014 07:46:39

>> Brunet.te, 23. 04. 2014 20:34:19

kluci ten znak mívají nahoře, holky dole,

ta tvoje večerní strava taky nic moc, dle treninku jsi zatím ve stavu formavání, kdy zátěž může znamenat mikrospasmata a tím i vázání vody, většinou se to ustálí, ale ne hned, až budeš běhat delší dobu s pravidelnou kilometráží, potom teprve se to může hodnotit a přizpůsobit,

jak píše Rudo, pokud potřebuješ zlepšit vršek, je to i na fitko,

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.