KYTLICKÝ MINITRIATLON
ironman 11.07.2007 10:22:47
Predevsim pro severocechy asi zajimavy zavod. Jedna se o klasicky prirodni poutak. Opravdu velmi krasne prostredi, trat neni narocna, plavco je kratke, kolo neni kopcovite a beh je veden krasnou krajinou Luzickych hor. Opravdu stoji za to dojet, z Prahy je to cca 80minut jizdy, takze zadna extremni delka. Propozice na: www.kytlickyminitriatlon.bikebase.cz.
Sokolov
koyama 11.07.2007 10:37:57
Koukám, že i v některých pořadatelích triatlonů (nejen běžeckých závodů) přežívá to, že ženy nejsou schopné uběhnout 7km. :(
Liberec
Advid 11.07.2007 12:20:53
Já pojedu, jestli bude nějaké slušné spojení vlakem a nebo někdo z okolí.
ironman 11.07.2007 12:34:41
myslim, ze vlak tam jede, pred Kytlici vzdy prejizdim koleje.
Smitla 16.07.2007 00:36:15
Ahoj, právě jsem na běhej.com objevil Kytlický minitriatlon, který pořádáme. To mám velkou radost. Každopádně spojení je do Kytlice předevšim Vlakové, nejlépe z Děčína, Rumburka, Jedlové. Určitě si nemyslíme, že ženy nejsou schopny uběhnout 7 km. Je to dobrá připomínka k zamyšlení. Jinak zdejší prostředí Lužických hor je opravdu moc hezké. Cyklistická část se jede po silnici, plavání je v rybníku (ale voda je zde dosti studená) a běh je na tom samozřejmě ten nejkrásnější. Možné je závodit i v družstvu. Triatlonisty zvu do Kytlic. Ahoj Honza
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.