Závodní silniční boty se supinací
bjerndi 10.03.2014 18:49:53
Rád se nechám inspirovat tak prosím o tipy na nový silniční boty. Mám mírnou supinaci a celoživotní běh přes špičku ( žádný přeučování ). Na závodní kross mám kiliánovky od salomonu a mizuna na nabíhání( model případně doplním, ted si nevzpomínám ). Silniční NB dosluhujou a bohužel do dalších nepůjdu, měl jsem postupně dvoje a prostě mi nesedí a mám problémy s otlakama. Napadají mě zatím třeba Mizuno WAVE LASER 2 nebo Mizuno WAVE SAYONARA. Má někdo další tipy u jiných značek, preferoval bych rozhodně lehčí boty ( nabíhám spíš v terénu ) a případně širší špičku.
behejkrat 11.03.2014 03:28:48
Asi běhám podobně, pokud chceš něco od ASICSu, zkus na silnici Asics Gel Tarther – lehké závodky, případně Asics Gel DS Trainer 18 Neutral, na trénink do terénu ale i na silnici se mi nejvíc osvědčily Asics Gel Torana. Nejsou sice nejlehčí a mají něco jako pronační podporu ale ničemu to nevadí a hlavně mají velmi dobře odpruženou i přední část boty. Všechny koupíš v Asics Outlet Praha. Ty Mizuno WAVE LASER 2 nejsou špatný ale při došlapu přes špičku jsou trochu tvrdé.
bjerndi 16.03.2014 10:41:42
rozhodl jsem se, že půjdu určitě do mizun. Máte někdo zkušenost, jestli jim číslově sedí trailový i silniční boty. Mám ascendy 7 a můžu podle stejné velikosti vzít i silniční pokud to objednám přes net … favoriti jsou Roniny, Hitogami, Rider 16, nebo SAYONARA.
Brutto 25.03.2014 08:56:28
K tomu mozem povedat len jedno, ze mam dosluhujuce Rider 15 a ked som si bol skusat v predajni to iste cislo Rider 16, tak mi nesedeli tak isto ako moje 15-ky :( Takze tiez sa obavam objednavat cez net to iste cilo ineho modelu.
strejda6 25.03.2014 10:32:13
Ahoj, vloni jsem vyzkoušel mizuna(byl to starsi trail model) obchodě a dle velikosti si koupil na netu ascend 7, a sedeli, letos ascend 8, a velikostne taky sedí(jsou ale na spicce o neco uzzsi). Do prace jsem si koupil adidas tr2, a najednou v tom beham delsi pomaly les. jsou prijemny na noze, a mimo silnici podrazka vydrzi, cena 1000kc. Bjerdi mas pekne rychlej pulmaraton:-)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.